Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για συμφωνία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να γεμίσουν την χώρα λαθρομετανάστες…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο! Η ΝΔ είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ για το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης που υπέγραψε ο Πρώην Πρωθυπουργός κος Αλέξης Τσίπρας στο Μαρόκο το Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους. Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν από καιρού συμφωνήσει και γεμίζουν την Ελλάδα με εκατομμύρια λαθρομετανάστες!

Αυτό διαμηνύει ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε ερώτηση του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για την πρόθεση από πλευράς της Κυβέρνησης να ακυρώσει το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης. Ο κος Κουμουτσάκος, σαν να απευθύνεται σε πολίτες που δε βιώνουν καθημερινά το πρόβλημα της λαθροεισβολής, ανέφερε συγκεκριμένα ότι «… οι προβλέψεις του Παγκοσμίου Συμφώνου μπορούν να δώσουν μια νέα ώθηση στις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών μελών για ουσιαστικότερο διάλογο και αποτελεσματικότερη πολιτική κι επιχειρησιακή συνεργασία με τρίτες χώρες στον τομέα της μετανάστευσης…».

Από τα έως τώρα πεπραγμένα της Κυβέρνησης είχε φυσικά διαπιστωθεί η στήριξη της στους λαθροεισβολείς. Η απόλυτη ταύτιση όμως της Ν.Δ. με το ΣΥΡΙΖΑ στην άκρατη υποδοχή ροών, και την ανεξέλεγκτη αποδοχή και νομιμοποίησή τους αποτελεί μια πολύ δυσοίωνη εξέλιξη, η οποία θα μετατρέψει την Ελλάδα από χώρα κυριαρχίας σε .. «χώρο διαμονής».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επισυνάπτεται η απάντηση

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Shares