Δευτέρα , 15 Αυγούστου 2022

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Κ.Βελόπουλου στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στην Βουλή….

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΓΙΑ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SKAI

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δε συνηθίζω να σχολιάζω δημοσκοπήσεις, δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Θα πω όμως το εξής! Όλα αυτά που γίνονται αποτυπώθηκαν στη χθεσινή δημοσκόπηση. Είναι μία πραγματικότητα . Δεν έχουν σχέδιο ( ΝΔ ) στο θέμα των λαθροεισβολέων, επιμένω να το λέω γιατί είναι μία εισβολή!
Δεν έχουν σχέδιο στην Οικονομία , άσχετα αν επιμένουν ότι πάνε καλά τα πράγματα, θα φανεί όχι στις πρώτες 100 ημέρες … Αυτό είναι ένα μεγάλο παραμύθι. Στο πρώτο εξάμηνο. Δηλαδή γύρω στον Ιανουάριο- Φεβρουάριο ( 2020) θα καταλάβουμε αν η ΝΔ έχει σχέδιο. Κατά την άποψη μας δεν έχει κανένα σχέδιο και αυτό θα φανεί τον Ιανουάριο του 2020.

ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΚΑΙ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ; Δεν κάνω σχόλια για τις δημοσκοπήσεις, το επαναλαμβάνω πάρα πολλά χρόνια ,ότι είναι εργαλεία και ο καθένας τα χρησιμοποιεί όπως θέλει. Ευχαριστώ τον ΣΚΑΙ που αποτύπωσε πραγματικά , την πραγματική εικόνα. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ανεβαίνει συνεχώς.

ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Η ΝΔ επιβεβαιεώνει συνεχώς τους δικούς μας φόβους. Ότι δεν έχουν σχέδιο, δεν έχουν πρόγραμμα. Ο εισηγητής τους έλεγε ,ότι θέλουν τρεις ψηφοφορίες και μία τέταρτη. Αργότερα ο κ. Γεραπετρίτης είπε πως χρειάζονται 151. Ας αποφασίσουν τι θέλουν και ποιον θέλουν για να το συζητήσουμε σοβαρά. Ουσιαστικά διακωμωδούμε την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και πρέπει η ΝΔ να σοβαρευτεί στο θέμα αυτό .,

ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ

Η ΝΔ επιβεβαιώνει τους φόβους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ! Χθες αρνήθηκε να καταψηφίσει την είσοδο της Αλβανίας , αλλά κυρίως των ΣΚΟΠΙΩΝ στην Ε.Ε. στο ψήφισμα Μακρόν. Θα πω το εξής! Γνωρίζαμε ότι είναι αδερφό κόμμα με το VMRO ( Η ΝΔ ) , το γνωστό σοβινιστικό κόμμα των Σκοπίων . Δε γνωρίζαμε όμως ότι θα ψήφιζαν και αντεθνικά!

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares