Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Αναγνωστόπουλος: Πρώτη συνέντευξη με «καρφιά» στην παραγωγή του Survivor

Η αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλο από το Survivor All Star ξάφνιασε πολλούς, ακόμη και τον ίδιο. Σήμερα (15.02.2023) ο «Μισθοφόρος» έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, στο «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την παραγωγή του Survivor, την οποία κατηγόρησε ότι 10 μέρες μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι δεν τον άφηνε να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις!

«Είναι λίγο πικρή η γεύση που μου άφησε το Survivor. Δεν μου βγήκε και πολύ το αγωνιστικό. Με στεναχώρησε το ότι έφυγα, το περίμενα και δεν το περίμενα. Για μένα δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017, ήταν ένα άλλο παιχνίδι, αυτό μου άφησε.

Για το τσίρκο που ανέβασα, όλοι κατάλαβαν πού πάει, αλλά δεν θέλω να το εξαντλήσω και να έχω νομικά προβλήματα.

Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα, όπως βλέπω να γράφουν ότι δεν θα πληρωθώ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα το μάθουν όλοι, αλλά δεν νομίζω», είπε αρχικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Και συνέχισε: «Ο λόγος που έφυγα χωρίς να πω κάτι ήταν ότι και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν τους άρεσε. Και τώρα που βγήκα αυτό βλέπω.

 

Για δέκα μέρες δεν έδινα προσωπικές συνεντεύξεις, είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να θέλανε και δεν έπαιζα πουθενά».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα με το τηλέφωνο που φέρονται να είχαν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα. «Εκεί που είδε ο Μπάρτζης τα κορίτσια με το τηλέφωνο, δεν είχε σήμα», είπε.

Δεν έκρυψε ότι στην αρχή του παιχνιδιού είχε ενοχληθεί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά του μίλησε στη συνέχεια και πως το σημείο όπου πηγαίνει ο Βασάλος με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη τα βράδια, είναι… αδιέξοδο.

 

Αναμένονται με ενδιαφέρον τα όσα έχει να πει στις επόμενες συνεντεύξεις του ο Κώστας Αναγνωστόπουλος γιατί, όπως άφησε να εννοηθεί, έχει πολύ… “ψωμάκι” ακόμα.

 

newsIT.gr

Shares