Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Η κακοκαιρία «Ιανός» τσάκισε την Καρδίτσα και η κυβέρνηση έβγαλε “σεργιάνι” τους δικαστικούς επιμελητές…(ΒΙΝΤΕΟ)

Ντροπή τους…

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με το ελληνικό κράτος…

Το πρωί της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου, δικαστικός επιμελητής παρέδωσε έγγραφα από τράπεζα σε πληγέντα πολίτη της Καρδίτσας.

Μερικές μέρες μετά την τεράστια καταστροφή που υπέστη η Καρδίτσα από την θεομηνία και τις πλημμύρες που ξεσπίτωσαν εκατοντάδες συνανθρώπους μας, η κυβέρνηση της ΝΔ έβγαλε “βόλτα” τους δικαστικούς επιμελητές.

Πέρα από την απώλεια τεσσάρων ανθρώπινων ζωών, την καταστροφή σε επιχειρήσεις, αγροτικές και κτηνοτροφικες εκμεταλλεύσεις και το ισχυρό οικονομικό πλήγμα που υπέστη η πόλη της Καρδίτσας την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου από τον «Ιανό», το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα έχει να κάνει με τα εκατοντάδες σπίτια που είτε κατέρρευσαν είτε υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες και έχουν κριθεί ακατάλληλα για κατοίκηση από τα συνεργεία των μηχανικών που συνεχίζουν την καταγραφή …

Όπως ανέφερε στη Θεσσαλική τηλεόραση ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, η καταστροφή στην πόλη είναι βιβλική. Υπάρχουν 5000 σπίτια πλημμυρισμένα και θα πρέπει η κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα πλημμυρισμένα υπόγεια και γκαράζ, άν θα αποζημιωθούν η όχι, ώστε τα 20 κλιμάκια τεχνικών του δήμου που καταγράφουν τις ζημιες να μην κάνουν διπλή δουλειά.

Ωστόσο η κυβέρνηση της ΝΔ φαίνεται πως στο μυαλό της έχει περισσότερο τα έσοδα παρά τα «έξοδα» των αποζημιώσεων για τις περιουσίες των πληγέντων από την κακοκαιρία.

Το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω και αναρτήθηκε μέσω του ιστότοπου του twitter από πολίτη της Καρδίτσας είναι απολύτως διαφωτιστικό.

Δείτε το βίντεο:

με πληροφορίες από thessaliatv.gr

Shares