Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΑΜΗΧΑΝΙΑ στον «αέρα»! Η Ντακότα Τζόνσον κατηγόρησε την Ελεν ΝτεΤζένερις… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελεν ΝτεΤζένερις είχε μια από τις πιο αμήχανες συνεντεύξεις στα χρονικά της εκπομπής της «The Ellen DeGeneres Show», όταν κάλεσε την Ντακότα Τζόνσον και η συζήτηση πήρε διαφορετική τροπή.Η ηθοποιός, γνωστή για τους ρόλους της στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» και «Suspiria», βρέθηκε καλεσμένη της ΝτεΤζένερις την περασμένη εβδομάδα και το βίντεο έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Η παρουσιάστρια ρώτησε με χιούμορ την Τζόνσον γιατί δεν την κάλεσε στο πάρτι για τα 30α γενέθλιά της.

«Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι αλήθεια Ελεν. Ησουν καλεσμένη. Την προηγούμενη φορά που ήρθα στην εκπομπή, πέρυσι δηλαδή, άρχισες να λες ανοησίες που δεν σε κάλεσα, αλλά δεν γνώριζα ότι ήθελες να σε καλέσω. Δεν ήξερα ότι με συμπαθούσες!», απάντησε η ηθοποιός.

«Φυσικά σε συμπαθώ. Ηξερες ότι σε συμπαθώ, σε έχω καλέσει στην εκπομπή πολλές φορές», συμπλήρωσε η ΝτεΤζένερις, ρωτώντας για άλλη μια φορά αν ήταν σίγουρη η Τζόνσον ότι την κάλεσε.

«Ναι, ρώτα τους όλους. Ρώτα τον παραγωγό σου», απάντησε η ηθοποιός με χαμόγελο. Και όταν η παρουσιάστρια ρώτησε τον παραγωγό το επόμενο λεπτό για ποιο λόγο δεν παρευρέθηκε στα γενέθλια, μια φωνή ακούστηκε από τα καμαρίνια να λέει «Ησουν εκτός πόλης».

Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, κάποιοι χρήστες του Διαδικτύου που έψαξαν, αποκάλυψαν ότι το πάρτι της Τζόνσον στο Μαλιμπού, συνέπεσε με τον ποδοσφαιρικό αγώνα των Dallas Cowboys’ όπου και σχολιάστηκε επειδή κάθισε κοντά στον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτζ Μπους. Δίπλα τους, κάθονταν οι Λόρα Μπους και Πόρσια ΝτεΡόσι.

Οι fans στο Τουίτερ ήταν έκπληκτοι, θυμωμένοι και μερικοί το διασκέδασαν:

https://twitter.com/swimbrave/status/1180957772134916096

huffingtonpost.gr

Shares