Παρασκευή , 19 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Αμερικανός Συνταγματάρχης:H Ρωσία μπορεί να σβήσει την Ουκρανία από τον χάρτη-Τι είπε για παγκόσμιο οικονομικό κραχ(vid)

Δηλώσεις-φωτιά!!!

“”Οι Ηνωμένες Πολιτείες υπό την ηγεσία του Μπάιντεν χάνουν τη μάχη για την Ουκρανία(η οποία αν δεν διαπραγματευτεί με την Ρωσία θα εξαφανιστεί από το χάρτη και θα «γκρεμίζουν» την οικονομία της Ευρώπης.””

Αυτά αναφέρει ο Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, πρώην σύμβουλος του αμερικανικού ΥΠΑΜ επί Ν.Τραμπ

«Η Ουκρανία έχει χάσει τον πόλεμο με τη Ρωσία, αλλά ορισμένοι δυτικοί ηγέτες θέλουν να τον συνεχίσουν με τον «πραγματικό στόχο» να έλξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια άμεση σύγκρουση με την Ρωσία», προειδοποίησε ο Αμερικανός απόστρατος συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ.

«Η Ουκρανία έχασε αυτόν τον πόλεμο. Θα έλεγα ότι το έχασε πριν από λίγο καιρό», είπε ο MacGregor στο podcast του δικαστή Andrew Napolitano «Judging Freedom».

«Είναι πλέον τόσο εμφανές ότι ακόμη και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του πολέμου της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας στο Λονδίνο, το Βερολίνο, το Παρίσι και την Ουάσιγκτον δεν μπορούν πραγματικά να σταθούν όρθιοι και να πουν οτιδήποτε άλλο. Υποθέτω ότι κάποιοι θα το κάνουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πόλεμος τελείωσε», υπογράμμισε.

Ο MacGregor σκιαγράφησε μια ζοφερή εικόνα των εκτεταμένων υλικοτεχνικών αποτυχιών του ουκρανικού στρατού και των επακόλουθων ενεργειών της Ρωσίας στην περιοχή του Donbas:

«Οι Ουκρανοί χάνουν σε καθημερινή βάση κάπου μεταξύ 500 και 1.000 νεκρούς και τραυματίες. Ο στρατός τους ουσιαστικά εκμηδενίζεται», εξήγησε ο ΜακΓκρέγκορ. «Ρίχνουν εφέδρους –το αντίστοιχο με αυτό που θα λέγαμε Εθνοφύλακες– στην πριονοκορδέλα. Και οι Ρώσοι πολύ ήρεμα και μεθοδικά εξοντώνουν ό,τι παρουσιαστεί. Οι Ρώσοι έχουν ήδη αρχίσει να εδραιώνουν τον έλεγχό τους στο 25 με 30% της Ουκρανίας όπου οι ουκρανικές δυνάμεις είχαν προηγουμένως σταματήσει για να επιτεθούν στην Ρωσία».

«Και τώρα που η Ρωσία ελέγχει την οικονομικά ζωτικής σημασίας περιοχή της Ουκρανίας, θα την προσαρτήσει σύντομα στην Ρωσική Ομοσπονδία», προέβλεψε.

«Τώρα ελέγχουν εδάφη, από τα οποία προέρχεται περίπου το 80% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος της Ουκρανίας. Αναμένω λοιπόν ότι οι Ρώσοι θα το κρατήσουν και θα το ενσωματώσουν στην Ρωσία. Θα προσαρτηθεί. Ήταν ιστορικά ρωσικό, είναι και πάλι», είπε ο MacGregor.

Ο ΜακΓκρέγκορ, πρώην ανώτερος σύμβουλος του Υπουργού Άμυνας υπό τον Τραμπ, προειδοποίησε ότι οι δυτικοί ηγέτες εξακολουθούν να αρνούνται και ορισμένοι θέλουν ακόμη και ο πόλεμος να συνεχιστεί εσαεί με τον «εξαιρετικά επικίνδυνο» τελικό στόχο να εμπλακούν άμεσα οι ΗΠΑ σε έναν θερμό πόλεμο με την Ρωσία.

«Όσον αφορά το πώς θα τελειώσει αυτό, έχουμε πολλούς ανθρώπους που φάνηκαν αποφασισμένοι ότι δεν θα τελειώσει . Και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο γιατί όσο περισσότερο διαρκεί, τόσο μεγαλύτερες είναι οι δυνατότητες αυτή η περιφερειακής σύγκρουσης να επεκταθεί και να καταπιεί περισσότερες χώρες και τελικά να μας παρασύρει σε πόλεμο με την Ρωσία», είπε.

«Ο φίλος μας ο Πρόεδρος Μπάιντεν είναι κάτι σαν μανιτάρι: τον κρατούν σε σκοτεινό μέρος και τον ταΐζουν βλακείες. Νομίζω ότι η [διευθύντρια του Συμβουλίου Εσωτερικής Πολιτικής] Σούζαν Ράις, ο [Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας] Τζέικ Σάλιβαν, ο [Υπουργός Εξωτερικών Άντονι] Μπλίνκεν – ολιγάρχες, πλούσιες ισχυρές προσωπικότητες που ελέγχουν το κόμμα των Δημοκρατικών, όλοι έχουν πολύ μεγαλύτερη επιρροή τώρα από ό,τι συνειδητοποιούν οι Αμερικανοί.

Καταστρέφουν το ΝΑΤΟ, διαλύουν την Ευρώπη, οι Ευρωπαίοι αρχίζουν επιτέλους να ξυπνούν από την καταστροφή. Έχουν χάσει τον έλεγχο της Ανατολικής Ευρώπης», υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares