Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Αμερικάνος πρώην αξιωματούχος: Η Ουάσιγκτον βρίσκεται σε έναν πόλεμο δια αντιπροσώπων με την Μόσχα

Ο Αμερικανός συγγραφέας Τζον Κρις Κυριάκου πιστεύει ότι η Ουάσιγκτον βρίσκεται σε πόλεμο με τη Μόσχα»

”Ο πόλεμος της Ουκρανίας είναι ένας πόλεμος αντιπροσώπων. Αυτός είναι ένας πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών », ισχυρίζεται ο συγγραφέας και πρώην αξιοματούχο, Τζον Κρις Κυριάκου.

Ο ίδιος δηλώνει ότι στην Αμερική λένε ότι οι Ρώσοι έχουν αποδυναμωθεί, ότι οι Ουκρανοί πολεμούν και έτσι νικούν. Δεν είναι έτσι, σύμφωνα με τον στοχαστή. Η στρατηγική είναι “διαφορετική”, όπως είπε σε συνέντευξη. Είναι ένας πόλεμος δια αντιπροσώπων και οι Ρώσοι, από την αρχή είχαν πει ότι δεν στοχεύουν τους αμάχους και δομές πόλεων.

Τα χρήματα δεν πηγαίνουν στην Ουκρανία, αλλά σε εργολάβους που έχουν τα μέσα παραγωγής όπλων και ειδών μαζικής καταστροφής, ώστε να αποσταλούν όπλα στην Ουκρανία, χωρίς να στείλει δικούς της ανθρώπους για να σκοτωθούν. Αυτό έχει αντίκτυπο στην Αμερικανική οικονομία και έτσι ήταν από τις 11 Σεπτεμβρίου του 2001. Η Αμερική από τότε όλο και δαπανούσε χρήματα για να σύρει τον κόσμο σε πολέμους για την “καταπολέμηση της τρομοκρατίας”, κοστίζοντας και επιφέροντας πληθωρισμούς και κρίσεις.

Τέλος υπογράμμισε ότι η επέμβαση του Πούτιν έχει να κάνει με την προστασία των δικαιωμάτων των Ρώσων μειονοτήτων, που για επί 8 χρόνια τρομοκρατούνται από το Ουκρανικό παρακράτος, χωρίς καμία κυβερνητική ανταπόκριση και προκαλώντας την οργή του Ρώσου προέδρου.

 

https://twitter.com/AZmilitary1/status/1562472259469844482

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares