Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αλβανός συνελήφθη έξι χρόνια μετά από «συμβόλαιο θανάτου» στο Κερατσίνι

Τρεις ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από την ανθρωποκτονία ενός 32χρονου Αλβανού, η οποία είχε γίνει στις 12 Νοεμβρίου 2016 στο Κερατσίνι, ο ένας από τους δράστες που είχε διαφύγει στην πατρίδα του επιχείρησε να επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα… νόμιμα, από το συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς!

Όμως, κατά τον έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου το απόγευμα της Τετάρτης διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 36χρονου Αλβανού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Πειραιώς για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με πρόθεση κι έτσι συνελήφθη από την Ασφάλεια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου 2016, είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του ένας 32χρονος Αλβανός με τραύματα από πυροβόλο όπλο. Η δολοφονία εξιχνιάστηκε από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στις 23 Μαΐου 2018 και διαπιστώθηκε ότι την διέπραξαν δυο ομοεθνείς του θύματος. Φυσικός αυτουργός ήταν ένας 31χρονος και συνεργός του αυτός που επέστρεψε στην Ελλάδα έξι χρόνια μετά.

Οι δυο δράστες είχαν συναντηθεί στην περιοχή του Κερατσινίου για να εκτελέσουν την δολοφονία ενός άλλου Αλβανού, βάσει «συμβολαίου» που τους είχε παραγγείλει ένας ομοεθνής τους ο οποίος βρισκόταν στην φυλακή, εξ αιτίας του στόχου που τον είχε καταδώσει για ληστεία μετά φόνου που είχαν κάνει μαζί στην Αλβανία.

Όμως, αντί για το υποψήφιο θύμα είχε εμφανιστεί ο 32χρονος μπατζανάκης του, ο οποίος καταδίωξε τους επίδοξους εκτελεστές με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα εκείνοι να τον σκοτώσουν! Σε βάρος των δύο δραστών είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, αλλά ο φυσικός αυτουργός ταυτοποιήθηκε όταν ήδη βρισκόταν στις φυλακές για διακίνηση ναρκωτικών και ο συνεργός του είχε διαφύγει στο εξωτερικό.

 

newsbomb.gr

Shares