Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Αλβανός παιδεραστής ο δολοφόνος του Ερυθρού Σταυρού

Ο 60χρονος Αλβανός που «τράβηξε» το μηχάνημα που κρατούσε στη ζωή τον 72χρονο στον Ερυθρό Σταυρό επειδή τον ενοχλούσε «ο ήχος του αναπνευστήρα» είναι σεσημασμένος ακόμα και για ασέλγεια σε ανήλικο!Επιπλέον στο παρελθόν είχε συλληφθεί και για ξυλοδαρμό. Και όμως, αυτός ο άνθρωπος που μόλις πέρυσι, το 2019 συγκεκριμένα, συνελήφθη για ασέλγεια, βρέθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο δίπλα σε δεκάδες αθώους ανθρώπους με το φρικτό αποτέλεσμα που είδαμε…

Το χρονικό του εγκλήματος

Το πρωτοφανές περιστατικό εγκληματικής ενέργειας σημειώθηκε στο νοσοκομείοΕρυθρός Σταυρός το απόγευμα της Τετάρτης, όταν το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου βρήκε νεκρό έναν 76χρονο ασθενή που νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε απλή κλίνη Covid-19, επειδή σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί αρκετά τις τελευταίς ημέρες. Έκπληκτοι γιατροί και νοσηλευτές εντόπισαν ότι τα καλώδια του μηχανήματος παροχής οξυγόνου είχαν υποστεί φθορά, ενώ είχε ενεργοποιηθεί και το σύστημα συναγερμού της συσκευής. Αμέσως ειδοποιήσαν τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να ερευνήσουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού όλα έδειχναν ότι κάποιος ανθρώπινο χέρι προκάλεσε τον θάνατο του ηλικιωμένου.

Στο διπλανό κρεβάτι

Μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι υπεύθυνος για τον θάνατο του 76χρονου, είναι ένας 60χρονος ασθενής, αλβανικής καταγωγής που νοσηλευόταν στο διπλανό κρεβάτι. Ο 60χρονος Αλβανός ο οποίος φέρεται να πάσχει από προβλήματα ψυχιατρικής φύσης, τράβηξε το μηχάνημα παροχής οξυγόνου επειδή τον… ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε.

Οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε σύλληψη του 60χρονου καθώς νοσηλεύεται με κορωνοϊό, όμως έχουν ήδη συντάξει δικογραφία σε βάρος του και έχουν συγκεντρώσει αποδεικτικά στοιχεία για την δράση του.

Shares