Κυριακή , 25 Σεπτεμβρίου 2022

Αllou fun park: «Δεν σηκωθήκαμε στιγμή από το βαγόνι» δηλώνει τραυματίας

Αllou fun park: «Δεν σηκωθήκαμε στιγμή από το βαγόνι» δηλώνει τραυματίας - Έρχεται δεύτερη αυτοψία

Στην δεύτερη αυτοψία ελπίζουν να πάρουν μια απάντηση για το τι πραγματικά συνέβη στο ατύχημα του Allou fun park γονείς και τραυματίες. Την ίδια ώρα συνεχίζεται ο Γογλοθάς για εκείνους που νοσηλεύονται.

Σοκάρει η εικόνα της Αγγελικής, τραυματία από το ατύχημα στο Allou fun park η οποία βγήκε από την εντατική και πλέον δημοσιεύεται σε θάλαμο του νοσοκομείου. Στο νοσοκομείο παραμένουν δύο από τα τέσσερα παιδιά.

«Αναρρώνω. Έχω χτυπήσει τα πλευρά μου, τα χέρια τα πόδια. Πιο σοβαρά είναι ο θώρακας και οι πνεύμονες και τα τέσσερα σπασμένα πλευρά που έχω» είπε η ίδια μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live news.

Η ίδια λέει ότι το ατύχημα έγινε «στη δεύτερη διαδρομή. Από εκεί και μετά δε θυμάμαι κάτι. Δεν υπήρχε άλλο βαγόνι μπροστά μας. Το τρενάκι δεν έχει ζώνες ασφαλείας, μόνο κάτι λαβές για να κρατηθούμε».

Η νεαρή τονίζει πως η παρέα της δε σηκώθηκαν όρθιοι καμία στιγμή της διαδρομής.

«Δε σηκωθήκαμε όρθιοι καθόλου. Ήμασταν καθιστοί ο ένας πίσω από τον άλλο. Και να θέλαμε να σηκωθούμε για κάποιον λόγο, είναι αδύνατον, δε γίνεται».

Όπως λέει η ίδια, δεν έχει μνήμες από το ατύχημα, με τους γιατρούς πλέον να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της.

«Δε θυμάμαι το ατύχημα, η οργωτή μνήμη είναι από το νοσοκομείο».

Στο νοσοκομείο παραμένει και ο 24χρονος Βαλάντης που υπέστη κάκωση στην σπλήνα, με τους γιατρούς να καλούνται μέσα στο επόμενο διήμερο να αποφασίσουν αν πρέπει να τον οδηγήσουν στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος.

 

Νέα στοιχεία

Όλα αυτά την ώρα που η διερεύνηση συνεχίζεται, με ορισμένα ευρήματα που έχουν ήδη προκύψει να αξιολογούνται με προσοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS τις επόμενες μέρες θα γίνει δεύτερη αυτοψία με δοκιμές που χαρακτηρίζονται σημαντικές και ίσως δώσουν τις απαντήσεις που περιμένουν οι πραγματογνώμονες.

Με νέες του δηλώσεις στο LIVE NEWS, ο τεχνικός σύμβουλος των τεσσάρων οικογενειών, Κώστας Λακαφώσης, τονίζει πως στόχος είναι να βρεθεί τι έφταιξε για να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

«Απόδοση ευθυνών κάνει το δικαστήριο. Ο διερευνητής πρέπει να βρει τι συνέβη και γιατί, ώστε να μη συμβεί ξανά».

Την περασμένη Παρασκευή, μετά το τέλος της πρώτης πραγματογνωμοσύνης, ο Κώστας Λακαφώσης ανέφερε ότι στο παιχνίδι είχαν γίνει επεμβάσεις μετά το ατύχημα και πως η εικόνα του δεν ήταν αυτή που υπήρχε όταν σφραγίστηκε.

«Ουδέποτε έλαβαν χώρα επιδιορθώσεις επί του συγκεκριμένου παιγνίου μετά το ατύχημα. Υπάρχουν τιμολόγια και άλλα έγγραφα, που τεκμηριώνουν ότι οι επισκευές έγιναν μήνες πριν όπως γίνονται σε όλα τα παίγνια μας, γιατί θέλουμε τα πάντα να λειτουργούν με απόλυτη ασφάλεια για τους επισκέπτες μας», λέει με ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος λούνα παρκ.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τις οικογένειες των τραυματισμένων παιδιών, Βασίλης Καπερνάρος, σηκώνει τους τόνους και κάνει λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης.

«Όσον αφορά το μεγαλύτερο ψεύδος, υπό μορφήν πανηγυρικής ανακοίνωσης, ότι η εταιρεία είναι «δίπλα στα παιδιά και όχι απέναντί τους», απαντούμε ότι, με τις μέχρι σήμερα δηλώσεις τους, είναι δίπλα στο ψέμα και απέναντι στην αλήθεια».

Σε κάθε περίπτωση οι πραγματογνώμονες θεωρούν πως θα υπάρξουν απαντήσεις και σύντομα. Η διερεύνηση συνεχίζει να φέρνει αντιπαραθέσεις με τα βλέμματα όλων να είναι συνεχώς στραμμένα στα παιδιά που τραυματίστηκαν.

Όλα δείχνουν πως μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν γνωστά περισσότερα κρίσιμα στοιχεία για το ατύχημα στο λούνα παρκ που συνεχίζει να προβληματίζει.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares