Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Allou! Fun Park – Αποκάλυψη “βόμβα”: Καθόντουσαν 4 ενώ θα έπρεπε 3 άτομα!

Ο δικηγόρος των θυμάτων του ατυχήματος στο Allou! Fun Park, Βασίλης Καπερνάρος, φέρνει στο φως ένα κομμάτι της έκθεσης των ελεγκτών, για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μια αποκάλυψη που φέρνει ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ο γνωστός δικηγόρος επικαλείται το δελτίο τύπου της TUV HELLAS (ιδιωτική εταιρεία ελέγχου και ασφάλειας), στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρεται ότι στο βαρκάκι που έγινε το ατύχημα, πρέπει να μπαίνουν μέχρι 3 άτομα. Ωστόσο, όταν έγινε το κακό, μέσα ήταν 4…

 

Συγκεκριμένα, η έκθεση ανέφερε:
«Σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ιδιοκτήτριας εταιρείας, επιθεωρητές μας μετέβησαν στο χώρο του παιχνιδιού για να ελέγξουν την κατάστασή του και την ομαλή λειτουργία των τεχνικών διατάξεων ασφαλείας, όπου και δεν διαπιστώθηκε δυσλειτουργία αυτών.
Ο Φορέας μας επιθεωρεί περιοδικά (ετησίως) τα παιχνίδια/εγκαταστάσεις του πάρκου και εκδίδει Εκθέσεις Επιθεώρησης. Έτσι, και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο 2021 και με επανέλεγχο τον Ιούνιο του 2022, εκδόθηκαν οι σχετικές Εκθέσεις Επιθεώρησης και επιβεβαιώθηκε η καλή του κατάσταση και η ασφαλής λειτουργία του».

Η εταιρεία μάλιστα, επικαλείται την τελευταία έκθεση που είχε εκπονήσει για το εν λόγω παιχνίδι, την 23/6/2022. Στο αντίγραφο που δημοσιοποιεί ο κύριος Καπερνάρος, φαίνεται ξεκάθαρα να αναφέρεται:

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βαίσλη Καπερνάρου «είναι πασιφανές ότι η λειτουργία του εν λόγω παιχνιδιού γινόταν κατά πλήρη παράβαση των όρων ασφαλούς λειτουργίας του αφού εντός της βάρκας επέβαιναν 4 άτομα την ίδια στιγμή που η ελέγκτρια εταιρεία αναγράφει στην από 23/6/2022 ότι οι επιβάτες έπρεπε να είναι 3».

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares