Σάββατο , 8 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

Άλλη μία νίκη του Κ.Βελόπουλου και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – Δεν άνοιξαν οι Καστανιές… Άκουσε η Κυβέρνηση …

Άλλη μία νίκη του Κ.Βελόπουλου και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ - Δεν άνοιξαν οι Καστανιές... Άκουσε η Κυβέρνηση ...

Πίσω έκανε η κυβέρνηση μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων του Έβρου σε ότι αφορά την πρόθεσή της να ανοίξει το συνοριακό πέρασμα των Καστανέων μια εξέλιξη την οποία είχε προαναγγείλει με κάθε επισημότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Tο πέρασμα παραμένει κλειστό μέχρις στιγμής. Προφανώς η κυβέρνηση άκουσε και τους κατοίκους και τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ , Κ .Βελόπουλο που εδώ και μέρες φωνάζει από βήματος Βουλής.

Ουρλιάζει ο Βελόπουλος μπας και ξυπνήσει η Κυβέρνηση… ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… είναι Εθνικό Έγκλημα….

Ουρλιάζει ο Βελόπουλος μπας και ξυπνήσει η Κυβέρνηση… ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… είναι Εθνικό Έγκλημα….

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 30. Juni 2020

 

Χθες δεν άνοιξαν οι Καστανιές καθώς οι κάτοικοι είχαν προαναγγείλει κινητοποιήσεις σε περίπτωση που άνοιγε η «κερκόπορτα» των Καστανέων, επί της οποίας δόθηκαν ομηρικές συγκρούσεις, διεξήχθησαν αναμετρήσεις σώμα με σώμα τον περασμένο Μάρτιο, προκειμένου να μην εισβάλουν δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες στην ελληνική επικράτεια.

Να θυμηθούμε τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουλίου, θα ανοίξει το συνοριακό πέρασμα στις Καστανιές Έβρου, το οποίο υποτίθεται ότι είχε κλείσει για να αναχαιτιστούν οι ορδές των παράνομων μεταναστών:

«Ταυτόχρονα ανοίγουν οι πύλες εισόδου των Ευζώνων, της Κακαβιάς, της Κρυσταλλοπηγής, του Προμαχώνα, της Νυμφαίας, των Καστανιών και των Κήπων»

Αν δεν αλλάξει κάτι, φαίνεται πως θα παραμείνουν κλειστές οι Καστανιές μέχρι το συνολικό άνοιγμα των συνόρων με την Τουρκία.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares