Δευτέρα , 30 Νοεμβρίου 2020

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Τουρκία για τα «αόρατα» ελληνικά υποβρύχια – Οργιάζει η προπαγάνδα

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Τουρκία για τα «αόρατα» ελληνικά υποβρύχια – Οργιάζει η προπαγάνδα

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Τουρκία…

Νέα Fake news από την Άγκυρα

Οι Τούρκοι έχουν ενοχληθεί από το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κατά τη διάρκεια της κρίσης τα τέσσερα υποβρύχια 214 του ΠΝ και κάνουν επίθεση μέσω δημοσιευμάτων τους.

Σε μια προσπάθεια να διαψεύσουν το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν δήθεν φωτογραφίες τις οποίες τους διοχέτευσαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και μεταδίδουν ότι «αποδείχθηκε ότι τα ελληνικά υποβρύχια, για τα οποία λέχθηκε ότι ήταν “αόρατα” και “παρακολουθούσαν όλες τις δραστηριότητες στην ανατολική Μεσόγειο χωρίς να εντοπιστούν, ότι βρίσκονταν υπό την παρακολούθηση του Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων.”

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Τουρκία για τα «αόρατα» ελληνικά υποβρύχια – Οργιάζει η προπαγάνδα

Σύμφωνα με τουρκικές εφημερίδες οι ναυτικές τους δυνάμεις είχαν εντοπίσει τα υποβρύχια. Προσπαθούν να πείσουν δημοσιοποιώντας φωτογραφίες που δεν δείχνουν τίποτα απολύτως!

Το ερώτημα που θα πρέπει να μας απαντήσουν, γιατί το δικό μας ΓΕΕΘΑ δεν λέει κουβέντα, είναι αν και για πόσες ώρες οι Τούρκοι είχαν χάσει την επαφή με δικό τους υποβρύχιο, το οποίο όπως λένε οι πληροφορίες προσπαθώντας να αποφύγει το “ελληνικό κυνηγητό” παρουσίασε πρόβλημα. Οι Τούρκοι το έψαχναν και έφθασαν στο σημείο να ψάχνουν μέχρι και για εταιρεία διάσωσης.

Τι γράφουν οι Τούρκοι:

Hurriyet: Ελλάδα πρέπει να ντρέπεται Η Τουρκία δίνει εικονες απο τα δήθεν «αόρατα» ελληνικά υποβρύχια

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Τουρκία για τα «αόρατα» ελληνικά υποβρύχια – Οργιάζει η προπαγάνδα

Οι φωτογραφιες δείχνουν οτι drones της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων ήταν «αόρατα» και ακολουθούσαν τα ελληνικά υποβρύχια, παρακολουθώντας όλες τις δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς να εντοπιστούν. Οι εικόνες των υποβρυχίων που τραβήχτηκαν από τα τουρκικά drones κατέστρεψαν επίσης την αντίληψη που προσπαθούσε να δημιουργήσει η Ελλάδα.

Υπήρχαν ισχυρισμοί στους ιστότοπούς τους ότι τα υποβρύχια που ανήκουν στις ελληνικές ναυτικές δυνάμεις δεν μπορούσαν να εντοπιστούν από τα drones των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Στις ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν για να δημιουργήσουν εντύπωσης στο ελληνικό εγχώριο κοινό, ισχυρίστηκαν ότι τα υποβρύχια τύπου-214 ήταν αόρατα και ότι τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα των ναυτικών περιπολιών των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν μπορούσαν να εντοπίσουν αυτά τα υποβρύχια.

Οι πηγές τόνισαν ότι τα ελληνικά υποβρύχια Type-214, τα οποία ισχυρίστηκαν ότι ήταν αόρατα, ακολουθούνταν συνεχώς από τα πλωτά και ιπτάμενα στοιχεία των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο και επέστησαν την προσοχή στην έλλειψη αλήθειας στις ειδήσεις.

Τα περισκόπια αυτών των υποβρυχίων, τα οποία ακολουθούνταν συνεχώς από τα στοιχεία της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων, φαίνονται σαφώς τις εικόνες. Τόσο η μέρα όσο και η νύχτα πλάνα των υποβρυχίων επέστησαν την προσοχή. Οι ειδικοί ασφαλείας ανέφεραν ότι αυτό σημαίνει ότι τα ελληνικά υποβρύχια παρακολουθούνται εύκολα.

pentapostagma.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares