Τρίτη , 24 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

“Αλλάχου Άκμπαρ” τώρα και μέσα στη Γερμανία! – Τελειώνει η ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Μέρκελ (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αλλάχου Άκμπαρ" τώρα και μέσα στη Γερμανία! - Τελειώνει η ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Μέρκελ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσα ακόμα τέτοια βίντεο θα πρέπει να δούμε για να πειστούμε;

Το αποτυχημένο σχέδιο για μια πολυπολιτισμική Ευρώπη που διενεργήθηκε και τώρα συντηρείται με τις “ευλογίες” της Α.Μέρκελ φαίνεται πως στην δύσκολη κατάσταση που βιώνει αυτή τη στιγμή η γηραιά ήπειρος έχει ξεφύγει από τον έλεγχο του γερμανικού κράτους.

Μετά τα ευτράπελα και το πρόσφατο μακελειό στη Βιέννη με τις δολοφονίες δια χειρός 20χρονου ισλαμιστή, μέλος του ISIS (το οποίο μάλιστα ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης), και τις διαδηλώσεις χωρίς καμία προστασία των παράνομων μεταναστών, τώρα έχουμε συνθήματα με τον γνωστό “Αλλάχου Άκμπαρ” «ο Αλλάχ (ο Θεός) είναι μέγιστος» και στην Γερμανία!

Σύμφωνα με βίντεο που πραγματοποιούν τον γύρο του διαδικτύου, απεικονίζονται παράνομοι μετανάστες στην Γερμανία οι οποίοι φωνάζουν “Αλλάχου Άκμπαρ” στους δρόμους της Γερμανίας.

 

Υπενθυμίζουμε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει στη Γερμανία!

Τον Αυγουστο του 2020 ένας ένας 30χρονος Ιρακινός ο οποίος φώναξε «Αλλάχου άκμπαρ» (Ο Θεός είναι ο μεγάλος) βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του, αφού είχε πέσει πάνω σε πολλά οχήματα και δύο μοτοσικλέτες σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο του Βερολίνο.

«Να μην πλησιάσει κανείς, αλλιώς θα πεθάνετε όλοι!», φώναξε στη συνέχεια ο ίδιος προς τους περαστικούς αφού τοποθέτησε ένα μεταλλικό κουτί πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου του, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τους οποίους επικαλείται η γερμανική εφημερίδα Bild.

Οι γερμανικές αρχές και τότε ήταν σε επιφυλακή για τυχόν ισλαμιστικές επιθέσεις, κυρίως μετά την επίθεση με αυτοκίνητο εναντίον χριστουγεννιάτικης αγοράς στο Βερολίνο, τον Δεκέμβριο του 2016. Την ευθύνη για την επίθεση  ανέλαβε πάλι το Ισλαμικό Κράτος.

Αυτή η τρομοκρατική επίθεση, από την οποία σκοτώθηκαν 12 άνθρωποι, είναι η πιο αιματηρή που έχει σημειωθεί ποτέ σε γερμανικό έδαφος.

Τώρα, έχουμε και νέες αντιδράσεις ισλαμιστών σε Γερμανικό έδαφος, οι οποίες μαρτυρούν την παταγώδη αποτυχία του μοντέλου που θέλει να εφαρμόσει η Μέρκελ και κατά συνέπεια αναγκάζει να δεχτεί και η υπόλοιπη Ευρώπη.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares