Κυριακή , 17 Ιανουαρίου 2021

Άλλα μέτρα να αγαπιόμαστε….

Τελικά ποιος μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που γίνονται, αναφορικά με τα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση αναφορικά με τον κορωναιό;

γράφει ο Θανάσης Μυλωνάς

Πρώτα εννέα  μέτρα , μετά δύο μέτρα , μετά ένα μέτρο και κάτι, τα αεροπλάνα γεμάτα, οι παραλίες με απόσταση , στα μέσα με μάσκα και μόλις βγούμε από αυτά ελεύθεροι…

Τελικά κατάλαβε κανείς τίποτα Σάββατο μεσημέρι και Κυριακή επίσης; Το μόνο που γίνεται αντιληπτό στον αέρα , είναι το απόλυτο χάος με τους ειδικούς, αλλά και η αγανάκτηση των πολιτών που είναι υποχρεωμένοι ελέω προστίμων να εφαρμόζουν τα μέτρα.

Μέτρα προφύλαξης ή μέτρα καταστροφής ; Μάλλον μέτρα άναρχα και συνδυασμός καλού και κακού αντίκτυπου για ολόκληρη την κοινωνία. Αν μελετήσει κανείς, πίσω από τις μικρές λεξούλες, αποδεχτήκαμε περιορισμούς για μία πανδημία που χτύπησε σχεδόν το 0,3% του συνολικού πληθυσμού της χώρας.

Έβαλαν τους επιστήμονες να εφαρμόσουν άνοιγμα στα καφέ και στην εστίαση στις 25 Μαΐου , αλλά τα μεγάλα  εμπορικά  κέντρα άνοιξαν από τις 18 Μαΐου.  Πείτε μου πραγματικά, βγάζετε νόημα μπροστά σε όλο αυτό τον παραλογισμό; Το κακό με τον Έλληνα, είναι ότι μένει εγκλωβισμένος στην εικόνα και όχι στην ουσία των πραγμάτων. Και η ουσία βρίσκεται στην αλλαγή της καθημερινότητας του πολίτη , που έχει παρονομαστή την νέα αμείλικτη οικονομική πραγματικότητα!

Καλώς ορίσαμε λοιπόν στα διαφορετικά μέτρα και σταθμά που οι διοικούντες εφαρμόζουν.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares