Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

«Άλλα κόλπα»: Η Άγκυρα κατήγγειλε τις ΗΠΑ ότι χρηματοδοτούν τις οργανώσεις ομοφυλοφίλων για να ρίξουν τον Ρ.Τ.Ερντογάν…

Σε «άλλο» επίπεδο μεταφέρθηκαν οι τουρκοαμερικανικές αψιμαχίες με αφορμή το προσωρινό μπλοκάρισμα της παράδοσης στη Τουρκία των μαχητικών αεροσκαφών F-35 λόγω της προμήθειας των S-400 από την Ρωσία.Πριν λίγο ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σόιλου, επιτέθηκε στις ΗΠΑ με την φράση «Ο πραγματικός στόχος των ΗΠΑ, είναι να αλλάξουμε τα πιστεύω μας, την ταυτότητά και να μειώσουμε την παρουσία της χώρας διεθνώς», αλλά το ενδιαφέρον κρύβεται στο πώς θα το πετύχουν αυτό κατά τον Τούρκο υπουργό: 

«Με χρηματοδότηση οργανώσεων λεσβιών, gay, τρανσέξουαλ αμφιφιλόφυλων κλπ. οι οποίοι υπονομεύουν την τουρκική κυβέρνηση», είπε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας και είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται μια χώρα από μια άλλη γιατί προωθεί την… ομοφυλοφιλία στην δεύτερη! 

Και μάλιστα  κατά τον Τούρκο υπουργό η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα χρηματοδοτείται πλουσιοπάροχα από τις ΗΠΑ: Μόνο στην Αγκυρα διατέθηκαν 22 εκατομμύρια ευρώ από τις ΗΠΑ στον συγκεκριμένο «ασύμμετρο» πόλεμο κατά της Τουρκίας!

Τι ακριβώς χρηματοδοτούν δεν είπε.

Να πούμε ότι οι δραστηριότητες των συγκεκριμένων «ιδιαίτερων» πληθυσμιακών ομάδων είναι απαγορευμένες από την τουρκική κυβέρνηση και σίγουρα ο Ρ.Τ.Ερντογάν δεν θα έχει πολλούς οπαδούς στο χώρο αυτό.

Tο πρόσφατο gay parade κατέληξε σε ανηλεή ξυλοδαρμό των συμμετεχόντων, πολλές συλλήψεις και μεταγωγή δεκάδων στα κρατητήρια.

«Άλλα κόλπα» που έλεγε κι ο μακαρίτης ο Βλάσης Μπονάτσος…

Shares