Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Αλέξης Κούγιας: Χαμός στον «αέρα» για Καρακούκη και Καλογρήα

Ο Αλέξης Κούγιας απειλεί την Αγγελική Νικολούλη και όσους συμμετείχαν στην εκπομπή Φως στο Τούνελ που ασχολήθηκε με το θρίλερ της Πάτρας με μηνύσεις και πρόστιμα.

Ενταση στον αέρα της εκπομπής του Mega «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου, όταν στο τηλέφωνο βγήκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος επιτέθηκε στην Αγγελική Νικολούλη.

Αφορμή στάθηκε η χθεσινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ», στην οποία φιλοξενήθηκε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας.

Ο γνωστός ποινικολόγος απείλησε με μηνύσεις τη δημοσιογράφο ενώ κατηγόρησε την εκπομπή για μεροληψία καθώς δεν παρουσίασε την πλευρά της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε υποτιμητικά και στον ιατροδικαστή κ. Λέoντα που συμμετείχε στον πάνελ της εκπομπής και επέκρινε το γεγονός ότι «δεν έκαναν ένα τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορουμένης». Μάλιστα απείλησε την Αγγελική Νικολούλη αλλά και τους συμμετέχοντες στην εκπομπή με πρόστιμο.

Λάβρος εμφανίστηκε και κατά των δυο ιατροδικαστών, η γνωμοδότηση των οποίων λειτούργησε αρνητικά για την πελάτισσά του Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εγώ δεν είπα πως ο κ. Καρακούκης δεν έχει πτυχίο. Το είπε ο συνάδελφός του ο κ. Δελαπόρτας το 2014 και στη συνέχεια, έγινε έρευνα. Εμένα μου το μετέφεραν οι συνάδελφοί του. Επιπλέον, ενημερώθηκα πως έχει βεβαίωση σπουδών από το 2018 και όχι πτυχίο. Όταν έχουμε μια μάχη ιατροδικαστών, η αξιοπιστία είναι το πιο σημαντικό».

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε επίσης, για στοιχεία τα οποία κατασκευάστηκαν από κάποιους ιατροδικαστές.

«Η κ. Τσιόλα είπε πως ο Καρακούκης και Καλογρήας επινόησαν ασφυκτικό θάνατο, τον κατασκεύασαν με ψεύτικα στοιχεία. Πέντε ιατροδικαστές λένε πως η κ. Πισπιρίγκου είναι αθώα. Από την άλλη, έχουμε έναν ιατροδικαστή που δεν έχει πτυχίο. Εγώ θα προβώ σε μηνύσεις. Πέντε ιατροδικαστές δεν βρήκαν στοιχεία που να μην αποδεικνύουν αιφνίδιο θάνατο».

«Λυπάμαι, γεια σας, γεια σας» της είπε κοφτά ο Αλέξης Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο.

in.gr

Shares