Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Αλεξανδράκη: Η ψευδής είδηση ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Η είδηση που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία σήμερα το πρωί (25/9) ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος μετά από απόπειρα αυτοκτονίας σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, γρήγορα αποδείχτηκε απόλυτα ψευδής…

Η ίδια η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε φανερά εκνευρισμένη αλλά και σοκαρισμένη για την ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε.

Μάλιστα, επιθετική και θυμωμένη, η εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή ζήτησε από την εκπομπή να αλλάξει το «σούπερ» της που έγραφε πως είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας λέγοντας πως είναι αδιανόητο αυτό που της συνέβαινε.

«Έχω οικογένεια από πίσω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο! Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όπως είπε όταν ρωτήθηκε, η είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας μοντέλου δεν αφορούσε την ίδια αλλά μία άλλη κοπέλα και συνέχισε φανερά εκνευρισμένη να δηλώνει πως είναι απαράδεκτο να βγαίνουν τέτοιου είδους ψευδείς ειδήσεις.

 

Ο στενός της φίλος Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος επικοινώνησε αμέσως όταν άκουσε την είδηση μαζί της για να δει τι ακριβώς της είχε συμβεί, θέλησε να την ηρεμήσει λέγοντάς της πως είχε ανησυχήσει ο ίδιος και πως ήθελε να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε ότι όντως βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και πως εκείνη την ώρα κοιμόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της και πως όλα ήταν καλά με την υγεία της.

 

gossip-tv.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares