Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ALERT! Aποκλεισμένα σχολεία μετά από ΑΠΕΙΛΕΣ…

ALERT! Aποκλεισμένα σχολεία μετά από ΑΠΕΙΛΕΣ…

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την Βρετανία μετά από απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον μαθητών. Μέχρι στιγμής 12 σχολεία στο Ντέβον και την Κορνουάλη έχουν δεχθεί απειλητικό email.

Τα σχολεία αποφασίστηκε να αποκλειστούν. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Έχουμε ενημερωθεί για μια σειρά απειλών σε σχολεία στο Ντέβον και την Κορνουάλη αλλά και σε άλλα σχολεία σε όλη την χώρα. Γίνονται έρευνες για την προέλευση των απειλών και ψάχνουμε τους δράστες. Η αστυνομία λαμβάνει σοβαρά υπόψιν τέτοιου είδους απειλές».

Τα email αναφέρουν ότι «στις 15:15 ένα αυτοκίνητο θα πέσει πάνω σε όσους περισσότερους μαθητές μπορεί την ώρα που θα σχολάνε. Αν επιχειρήσετε να εκκενώσετε τα σχολεία τότε ο οδηγός θα βγει έξω και θα αρχίσει να πυροβολεί όποιον μαθητή επιχειρεί να φύγει. Η επιλογή είναι δική σας. Είτε θα αγνοήσετε αυτό το email και θα ρισκάρετε τις ζωές των μαθητών, είτε θα ακούσετε αυτό που σας λέμε». Το email έχει την υπογραφή ¨PI3x13t».

Στο άκουσμα του συναγερμού πολλοί γονείς έσπευσαν στα σχολεία για να δουν τι συμβαίνει με τα παιδιά τους. Πολλά σχολεία έκλεισαν τις πόρτες τους και κράτησαν τους μαθητές μέσα στα κτίρια.

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares