Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ακόμα μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της Ελληνικής Λύσης! Ζήτησε και εξασφάλισε, ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΌΛΩΝ των πλειστηριασμών

Καταιγιστικός για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης…

Καταιγιστικός και άκρως αποτελεσματικός για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τοποθετήθηκε την Πέμπτη 12/11 από το Βήμα της Βουλής για  ζητήματα που ταλαιπωρούν την Ελληνική κοινωνία ενώ παράλληλα κατάφερε να πετύχει σημαντικές νίκες για τον ελληνικό λαό.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δέχτηκε τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την πολύ εύστοχη πρόταση του για πάγωμα των πλειστηριασμών.

Επί λέξει είπε: «Αυτονόητο, Σωστό, Καταγράφεται, ΘΑ ΓΙΝΕΙ!»

Ο πρωθυπουργός ασπάστηκε την πρόταση του Κυριάκου Βελόπουλου για πάγωμα των πλειστηριασμών έτσι ώστε να μην βρεθούν σε περίοδο πανδημίας χιλιάδες άνθρωποι στο δρόμο ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε ότι το αρμόδιο Υπουργείο θα προχωρήσει στις ανάλογες ενέργειες.

Ακόμα μία τεράστια επιτυχία του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, είναι ο άμεσος εξοπλισμός με λαπτοπ και ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τα νοικοκυριά τα οποία αδυνατούν να εξοπλιστούν με παραπάνω από έναν, προκειμένου τα παιδιά των ευπαθών οικογενειών να μπορούν να ανταπεξέλθουν αξιοπρεπώς στις δύσκολες συνθήκες της εκπαίδευσης!

Καταληκτικά, το ευχάριστο είναι πως η Ελληνική Λύση καταφέρνει να πετυχαίνει καίριες νίκες υπέρ των Ελλήνων πολιτών, ενώ στον αντίποδα, το δυσάρεστο είναι ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ναι μεν ακούει σοβαρά τις προτάσεις του Κυριάκου Βελόπουλου, ωστόσο αργεί σημαντικά ως προς την υλοποίησή τους.

Shares