Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ακάρ: «Έτριξε τα δόντια» στον τουρκικό στρατό – «Μην εφησυχάζετε»…

Ακάρ: «Έτριξε τα δόντια» στον τουρκικό στρατό – «Μην εφησυχάζετε»...

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ έκανε «έφοδο» στις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται στην βόρεια Συρία, στο πλαίσιο της τουρκικής εισβολής στην περιοχή με την κωδική ονομασία «Πηγή Ειρήνης».

Ο Ακάρ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας, Στρατηγό Γκιουλέρ, επισκέφθηκε τμήματα του τουρκικού στρατού στη βόρεια Συρία και τους «έτριξε τα δόντια» αναφορικά με το επίπεδο ετοιμότητάς τους, στέλνοντας «μήνυμα» να μην «εφησυχάζουν».

Ειδικότερα, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας μαζί με Α/ΓΕΕΔ της Τουρκίας Στρατηγό Γκιουλέρ, επισκέφτηκε το 3ο Σύνταγμα Στρατού στη συνοριακή πόλη Ακτσάκαλε κι από εκεί μέσω ασυρμάτου επιδίωξε να εμψυχώσει τους στρατιώτες του που επιχειρούν απέναντι στη συριακή πόλη Τελ Αμπιάντ και να τους κρατήσει σε επιφυλακή.

«Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη, ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Γι’ αυτό ο καθένας σας πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή», είπε ο Χουλουσί Ακάρ για να λάβει την απάντηση από τους Τούρκους στρατιώτες ότι το «το ηθικό μας παραμένει ακμαίο και είμαστε έτοιμοι για κάθε αποστολή».

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας ενημερώθηκε από τη διοίκηση των κομάντο που δρουν στα σύνορα σχετικά με την πορεία της απόσυρσης των Κούρδων μαχητών, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στη ζώνη ασφαλείας των 120 χλμ. που ελέγχει η Τουρκία από το Τελ Αμπιάντ μέχρι την περιοχή Ρας αλ-Αΐν.

Sigmalive.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares