Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Αίσιο τέλος σε άνθρωπο που ήταν γαντζωμένος για δυο ημέρες σε σημαδούρα

Άγιο είχε ένας Βρετανός, ο οποίος κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή – τουλάχιστον για δύο μέρες – μέσα στη θάλασσα όταν το καγιάκ στο οποίο επέβαινε ανετράπη στο στενό της Μάγχης.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Βρετανός βγήκε με το καγιάκ του στο στενό της Μάγχης. Ωστόσο, άγνωστο για ποιο λόγο, το καγιάκ τούμπαρε και ο νεαρός βρέθηκε στη θάλασσα.

Εκεί κολύμπησε μέχρι μια σημαδούρα και κατάφερε να διασωθεί τουλάχιστον δύο ημέρες μετά. Αυτές τις ημέρες έτρωγε ωμά μύδια και φύκια.

Τον άνδρα εντόπισε το σκάφος Madeleine με τον καπετάνιο να δηλώνει πως ο άνδρας κουνιόταν με μανία για να τον δουν και πως «ήταν ξεκάθαρα σε απελπισία». Ο άνδρας εντοπίστηκε δυτικά των γαλλικών ακτών.

Ο καπετάνιος που τον διέσωσε είπε στην ολλανδική τηλεόραση: «Ήταν καλυμμένος με μώλωπες και εξήγησε ότι έμεινε ζωντανός με τα μύδια από τη σημαδούρα και τρώγοντας μικρά καβούρια και φύκια».

Σημειώνεται πως ο χρόνος που ο άνδρας παρέμεινε στη σημαδούρα δεν είναι σαφής, καθώς βρετανικά μέσα αναφέρουν πως έφυγε από το Ντόβερ στις 15 Οκτωβρίου, ενώ γαλλικά μέσα στις 25 του ίδιου μήνα και εντοπίστηκε δύο μέρες μετά.

 

πηγή: newsit.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares