Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022

ΑΙΣΧΟΣ! Αισθησιακούς χορούς από 11χρονα “μεταναστόπουλα” φέρνει το NETFLIX στις οθόνες μας…

Το νέο έργο του NETFLIX, Cuties (Mignonnes στον αυθεντικό γαλλικό τίτλο, δηλαδή «μικρούλες» στα ελληνικά), δείχνει μια 11χρονη μουσουλμάνα “μετανάστρια” και τον αγώνα της να ενσωματωθεί στη μεταμοντέρνα Δύση μπαίνοντας σε ομάδα twerking, δηλαδή λικνίζοντας αισθησιακά τα οπίσθιά της φορώντας crop shirts και hot pants μαζί με τις συνομήλικές της φίλες.‬..

Πρόκειται για φιλμ ακατάλληλο για ανηλίκους, καθώς έχει σήμανση TV-MA, ενώ οι πρωταγωνιστές του είναι παιδιά. Και μόνο αυτό το γεγονός αρκεί για να καταστεί σαφές πως η προοδευτική-φεμινιστική προσέγγιση της σενεγαλέζικης καταγωγής σκηνοθέτιδας μπορεί να αποσπά βραβεία στο φεστιβάλ Sundance, αλλά πίσω από την «υψηλή τέχνη» και τον «κοινωνικό προβληματισμό» που πουλάει, δεν κάνει τίποτε άλλο από το να προβάλλει εντεκάχρονα κορίτσια σαν σεξουαλικά αντικείμενα.

Η κατακραυγή των τελευταίων ημερών για το θέμα είναι παγκόσμια και εντεινόμενη, αναγκάζοντας το συνδρομητικό δίκτυο να αλλάξει την αφίσα και την περιγραφή της ταινίας, αλλά όχι και να την αποσύρει.

Άλλωστε, η επιθετική προπαγάνδα υπέρ της καταστροφής κάθε παραδοσιακού θεμελίου των δυτικών κοινωνιών δεν επιτρέπεται να σταματήσει επειδή φωνάζουν κάποιοι «φασίστες». Το καραβάνι της διάλυσης προχωρά, και τα συντηρητικά σκυλιά ας αλυχτάνε όσο θέλουν.

Δυστυχώς για τους φανς του είδους, το πραγματικό πορνό με ανήλικους πρωταγωνιστές δεν είναι ακόμα διαθέσιμο μέσα από τα mainstream δίκτυα. Ίσως μια μέρα ο αγώνας των απανταχού φανατικά προοδευτικών δικαιωθεί και γίνει κι αυτό.

meaculpa.gr

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares