Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

AIMA στο ΜΑΝΜΠΙΤΖ! Οι τζιχαντιστές σύμμαχοι των Τούρκων σκότωσαν στη Συρία Βρετανό SAS και Αμερικανό κομάντο…

AIMA στο ΜΑΝΜΠΙΤΖ! Οι τζιχαντιστές σύμμαχοι των Τούρκων σκότωσαν στη Συρία Βρετανό SAS και Αμερικανό κομάντο...

Θα θυμάστε το χθεσινό μας άρθρο το οποίο μιλούσε για το Μανμπίτζ. Τίτλος του άρθρου ήταν ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΑΓΚΥΡΑ!Αν οι ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ θα τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ… φαίνεται πως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς έχουμε νεκρούς.

Όπως γράφει το militaire: Οι τζιχαντιστές σύμμαχοι των Τούρκων σκότωσαν έναν βρετανό SAS, τον Matt Tonroe και έναν αμερικανό “πρασινοσκούφη¨ στην περιοχή της Μανμπίτζ στη Συρία . Σύμφωνα με το funker530.com , πέντε ακόμη δυτικοί στρατιωτικοί τραυματίστηκαν, όταν οι τζιχαντοστές σύμμαχοι του Ερντογάν επιτέθηκαν με εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα που τους μετέφερε.
Ο βρετανός SAS είναι ο πρώτος βρετανός στρατιώτης που σκοτώθηκε στη Συρία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυνάμεις των SAS αποσύρονται τώρα από το Μανμπίτζ “για να αποφευχθεί η σύγκρουση μεταξύ μελών του ΝΑΤΟ. ”

Μια τουρκική εφημερίδα έγραψε ότι περισσότεροι από δέκα χιλιάδες τζιχάντες της FSA που υποστηρίζονται από την Τουρκία οργανώνονται για να εισέλθουν στο Μανμπίτζ όπου βρίσκονται δυνάμεις των ΗΠΑ και Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF). Απλώς περιμένουν την επιβεβαίωση από τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν, λένε οι ίδιες πηγές.

Ωστόσο Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι διαβεβαίωσαν τη SDF ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να εγκαταλείψουν τον Mανμπίτζ, παρά τις δηλώσεις Τραμπ που έλεγαν ότι οι ΗΠΑ αποχωρούν από τη Συρία.

Εν τω μεταξύ, η Γαλλία θα στείλει στρατεύματα στο Mανμίτζ για να βοηθήσει τα στρατεύματα των ΗΠΑ και της SDF για την προετοιμασία αντιμετώπισης μιας τουρκικής επίθεσης ,αναφέρει το δημοσίευμα του funker530.com .

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας έχει δηλώσει ότι οποιαδήποτε ανάπτυξη γαλλικών στρατευμάτων στη βόρεια Συρία θα θεωρηθεί ως εχθρική εισβολή.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares