Κυριακή , 16 Ιανουαρίου 2022

Αγριο επεισόδιο στον ΗΣΑΠ: Επιβάτες κατά οδηγού που δεν επέτρεπε σκύλο σε βαγόνι….

Πρωτοφανείς εικόνες καταγράφηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο σταθμό «Ταύρος» του ΗΣΑΠ, όταν ο μηχανοδηγός αποφάσισε να σταματήσει το δρομολόγιο, με την αιτιολογία ότι σε ένα βαγόνι επέβαινε ένα σκυλί!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο μηχανοδηγός έφθασε στο σημείο να ειδοποιήσει την αστυνομία, ζητώντας την απομάκρυνση και τη σύλληψη του ανθρώπου που μετέφερε τον σκύλο.

Η ενέργεια του οδηγού προκάλεσε την «έκρηξη» των επιβατών, ουδείς εκ των οποίων είχε διαμαρτυρηθεί για την παρουσία του σκύλου στο βαγόνι.

Ιδιοκτήτης σκύλου προς επιβάτες: Παρακαλώ κάντε ό,τι μπορείτε

Τα όσα διαδραματίστηκαν κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας από τους επιβάτες που αντέδρασαν στον οδηγό, ο οποίος εμφανίζεται να λέει ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βγάλει τον άνθρωπο και το σκύλο από το βαγόνι, για να συλληφθεί».

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, σε μια στιγμή του βίντεο, λέει στους επιβάτες «παρακαλώ, κάντε ό,τι μπορείτε».

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου με τη σκυλίτσα κάθονται εντός του βαγονιού
Ο ίδιος εξηγεί ότι το σκυλί, ένα θηλυκό που ονόμασε «Μαύρη», ήταν αδέσποτο και το μάζεψε από τους δρόμους για να το φροντίζει.

Το βίντεο από την ανταρσία των επιβατών:

Δείτε το βίντεο

Επιβάτες: «Μπα***ρδε θα πάρουμε τη φιλοζωική!»
Παρά τις εκκλήσεις των επιβατών να συνεχιστεί κανονικά το δρομολόγιο, ο οδηγός κράτησε το τραίνο σταματημένο για τουλάχιστον 15 λεπτά, αναμένοντας να έρθουν αστυνομικοί!

Ο οδηγός άκουσε ουκ ολίγα… «γαλλικά», ενώ ολοένα και περισσότεροι επιβάτες άρχισαν να βγαίνουν από τον συρμό για να διαμαρτυρηθούν.

Κάποιοι εξ αυτών εμφανίζονται να επικοινωνούν με φιλοζωικές για το ζήτημα.

Οι επιβάτες βγαίνουν εκτός του βαγονιού για να διαμαρτυρηθούν

 

«Ολοι οι επιβάτες ήταν μαζί με τον άνθρωπο που είχε το σκυλί»
Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο Facebook ο Λάζαρος Γεωργιάδης, ο οποίος κατέγραψε το βίντεο, «όλος ο κόσμος ήταν μαζί με τον άνθρωπο που είχε το σκυλί».

O ιδιοκτήτης του σκύλου ζητά τη βοήθεια των επιβατών

Ο ίδιος εξήγησε ότι μετά από αρκετή ώρα οι επιβάτες έφυγαν, όμως ένας δημοσιογράφος επενέβη και δήλωσε ότι θα μείνει μαζί με τον ιδιοκτήτη του σκύλου και το ζώο για να αποτρέψει τη σύλληψη.

Να σημειωθεί ότι η νομοθεσία προβλέπει ότι τα σκυλιά πρέπει να είναι σε κλουβί μεταφοράς ή να φοράνε φίμωτρο.

Επιβάτες κινούνται προς τον μηχανοδηγό για να διαμαρτυρηθούν
Παρά ταύτα, όπως έλεγαν επιβάτες, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο καθώς κανείς από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο τραίνο δεν ενοχλήθηκε από τον σκύλο..

 

iefimerida

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares