Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Αγρίνιο: Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 28χρονος που ασέλγησε σε 4χρονο

Αγρίνιο: Η οικογένεια αναμένει την ώρα της απολογίας του κατηγορούμενου – Tην υποστήριξη παιδοψυχολόγου έχει το 4χρονο αγοράκι

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου παιδιού στο Αγρίνιο.

Το γεγονός αυτό προκαλεί πολλά ερωτηματικά καθώς έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του για κακουργηματικές πράξεις.

Όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι, η μη σύλληψη του δράστη, δεν οφείλεται σε παραδρομή και επίκειται η κλήση του για απολογία, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει τη σύλληψή του.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρσης, ο κατηγορούμενος φέρεται να είναι γόνος γνωστής οικογένειας του Αγρινίου, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου και η οικογένεια του θύματος έχουν φιλικές σχέσεις.

Το agriniopress, απευθύνθηκε στον δικηγόρο της οικογένειας του τετράχρονου, γνωστό νομικό του Αγρινίου κ. Παντελή Βαμβακά, που σχολίασε την σχετικά: «Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της. Η νεότερη εξέλιξη, αυτή της δημοσιοποίησης, για εμάς ήταν αναμενόμενη. Θα ακολουθήσει η απολογία του φερόμενου δράστη και αναμένουμε εξελίξεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στις διωκτικές αρχές μιας και στο θέμα επιδείχθηκε άψογη επιστημονική και νομική προσέγγιση».

Σημειώνεται ότι το 4χρονο αγοράκι έχει την υποστήριξη και παιδοψυχολόγου ενώ η οικογένεια αναμένει την ώρα της απολογίας του κατηγορούμενου.

Ο ύποπτος ρόλος της μητέρας του 28χρονου
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ήταν φαντάρος σε κοντινή περιοχή τον καιρό που κατηγορείται ότι ασελγούσε στο 4χρονο αγοράκι και συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του στο σπίτι του αγοριού, στο οποίο δούλευε ως νταντά του.

Ωστόσο όταν η 52χρονη γυναίκα ανακάλυψε τις αποτρόπαιες πράξεις του γιου της όχι μόνο τις συγκάλυπτε αλλά του επέτρεπε να τις διαπράττει κατ’ έξακολούθηση.

Η ζωγραφιά που αποκάλυψε τη φρίκη
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του παιδιού παρατήρησε περίεργες ζωγραφιές του παιδιού και απευθύνθηκε σε ειδικό. Μετά την πρώτη ζωγραφιά, το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους που ερμήνευσαν τα σχέδια του παιδιού και έγινε η καταγγελία στις αρχές.

Ήταν καλοκαίρι του 2021 όταν ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την 52χρονη, τότε, γυναίκα και τον γιο της για κακοποίηση του τετράχρονου γιου του.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα.

Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του νεαρού εξετάστηκε από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.

 

newsbomb.gr

Shares