Τετάρτη , 25 Μαΐου 2022

Αγρίνιο: 14χρονη κατέρρευσε από το αλκοόλ σε προαύλιο

Θορυβημένη είναι η κοινωνία του Αγρινίου μετά το πρόσφατο περιστατικό λιποθυμίας 14χρονης μαθήτριας από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μέσα σε προαύλιο σχολείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (08.01.2022) και το 14χρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο προαύλιο του 3ου δημοτικού σχολείου. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, για να ανοίξει την πόρτα του σχολείου, που ήταν κλειδωμένη με λουκέτο.

Η 14χρονη μαθήτρια, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, ήταν στο σχολείο μαζί με συνομηλίκους της και έπιναν αλκοόλ. Μάλιστα, όπως φαίνεται πρόκειται για μια συνήθεια που το τελευταίο διάστημα έχει υιοθετηθεί από αρκετά παιδιά της περιοχής…

«Γενικότερα τώρα που δεν έχει και μουσική στα μαγαζιά, ο κόσμος δεν ευχαριστιέται το ίδιο όπως παλιά και προτιμά να πηγαίνει σε σχολεία, να πίνει μπύρες. Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης» δηλώνει στον Alpha ένας μαθητής. «Πηγαίνουμε μέρα παρά μέρα» προσθέτει.

«Λογικά πρέπει να ήταν κάποια παρέα. Δεν μπορεί να μέθυσε μόνη της» σημειώνει στον Alpha μια κυρία, τονίζοντας ότι της κάνει εντύπωση που δεν ειδοποίησε κάποιος για το περιστατικό.

«Όποιο παιδί είναι, να προσέχει μόνο του. Δεν μπορούμε να του πούμε και εμείς οι υπόλοιποι τι θα κάνει» λέει μια μαθήτρια στην κάμερα του Alpha.

 

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares