Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Άγριες μέλισσες spoiler 19/1: Σύγκρουση των αδερφών Σταμίρη – Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

Άγριες μέλισσες spoiler 19/1: Ο Τάκης δυσκολεύει τα πράγματα στο σπίτι των Σταμίρη – Η υπόθεση Βόσκαρη παίρνει άλλη τροπή

Δεν σταματάνε οι εξελίξεις στο χωριό του Διαφανίου, με τον Βόσκαρη να εξακολουθεί να ”κυνηγά” την Ελένη και να επιθυμεί εκδίκηση προσπαθώντας να την βάλει ξανά στη φυλακή. Από την πλευρά της η Ελένη, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ”Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά, θα καταγγείλει επίσημα τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις που υπέστη από τον Μάνο Βόσκαρη στον Αλέξη Γραμματικό.

Ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά. Ο Αλέξης θα θελήσει να βοηθήσει την Ελένη και θα καλέσει τον Βόσκαρη για κατάθεση, όμως εκείνος θα αρνηθεί πεισματικά πως εμπλέκεται στην υπόθεση. Συνεπώς μόνο ένας δρόμος μένει για την Ελένη και τον Λάμπρο που επιθυμούν τον Βόσκαρη στη φυλακή: η επώνυμη καταγγελία και άλλων γυναικών που έχουν υποστεί κακοποίηση στα χέρια του.

Ωστόσο η μεγάλη Σταμίρη δεν έχει μόνο ένα ”μέτωπο” ανοιχτό. Σύντομα η παραμονή του Τάκη στο χωριό θα τη φέρει σε σύγκρουση με την μικρή Δρόσω, η οποία στα μάτια του βλέπει έναν υπερασπιστή της σχέσης της με το παιδί της. Η Ελένη θα προσπαθήσει να της εξηγήσει πως ο Τάκης εκμεταλλεύεται την αδυναμία της και την ιδιαίτερη περίπτωση με τον μικρό Σέργιο, όμως η μικρή Σταμίρη είναι αμετάπειστη, προσπαθώντας μάλιστα να τον δικαιολογήσει, υποστηρίζοντας πως δεν είναι κακός, αλλά παρορμητικός.

Παράλληλα, ο Λάμπρος και η Ελένη θα προσπαθήσουν να σώσουν την Σοφούλα από τα χέρια του Βόσκαρη. Η νεαρή φαίνεται πως είναι γοητευμένη από τον διοικητή και το ενδιαφέρον που δείχνει για το πρόσωπό της, ενώ στην πραγματικότητα εκείνος αποβλέπει στην κοινωνική εδραίωσή του στο χωριό. Θα καταφέρει άραγε ο Λάμπρος και η Ελένη να την σώσουν πριν να είναι αργά;

Shares