Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Τελευταία Νέα

Άγρια Γη: Η “μπρουτάλ” προειδοποίηση του Στέφανου στην Όλγα

Άγρια Γη, σήμερα στις 18.50, στον ΣΚΑΪ.

Άγρια Γη, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 96 – Η Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς) και ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) έχουν μετακομίσει στο καινούριο τους σπίτι και απολαμβάνουν τη συγκατοίκηση. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι στο χωριό έχει φτάσει η Εύα (Ε. Φαναριώτη), μία κοπέλα που φαίνεται να ήταν παλιά ζευγάρι με τον Μάνο.

Ο Αντώνης (Χ. Στυλιανού) και ο Γιώργος (Ο. Τζιόβας) κάνουν τα πάντα για να εντοπίσουν τον Περικλή (Π. Καρμάτης) που κρατάει ακόμα τη Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου). Φτάνουν όμως πολύ αργά στο σπίτι που την έκρυβε, αφού ο Περικλής την έχει ήδη πάρει από εκεί.

Η Κατερίνα (Α.Μ. Ηλιάδου) θα συναντήσει τυχαία τον Στέφανο (Π. Σκαρμέας) σε ένα μπαρ και τελικά θα περάσουν μαζί τη νύχτα στο σπίτι του. Ο Κωστής (Θ. Μπανούσης), πικραμένος από τον χωρισμό των γονιών του και την στάση της Ελπίδας (Π. Βιτετζάκη), υπόσχεται στον Άρη (Σ. Μιχαήλ) ότι δεν πρόκειται να μπει ποτέ στο σπίτι του όσο αυτό περνάει από το χέρι του.

Η Ζωή (Κ. Κλαψινού) έχει αρχίσει να κάνει πολλές ερωτήσεις που αφορούν στο παρελθόν της Μυρτώς (Μ. Ζορμπά) αλλά και της Όλγας (Ζ. Δούκα) και όλα δείχνουν πως κάτι κρύβει και δεν έχει έρθει στο χωριό μόνο για δουλειά.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares