Κυριακή , 13 Ιουνίου 2021

Άγρια επίθεση Βελόπουλου στο in.gr…

Ξεκίνησε η γνωστή τακτική λοιδωρίας από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης…

Το ειδησεογραφικό site του in.gr εξαπέλυσε άγρια και η επίθεση στον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο κατηγορώντας τον ότι δεν έλαβε το “μάθημα” από την καταδίκη του μορφώματος της Χρυσής Αυγής και πλέον θέλει να είναι αυτός που θα παραδώσει περιχαρής τα όπλα στους Έλληνες πραγματοποιώντας μάλιστα έναν άκρως προκλητικό και επικίνδυνο συσχετισμό για… “πρωτοπαλίκαρα” που θα κυκλοφορούν στους δρόμους οπλισμένα και θα βάλλουν ενάντια όποιον αντίκειται στην ιδεολογία τους.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το ειδησεογραφικό site του in.gr ότι το βασικότερο και κύριο συστατικό χειραγώγησης της κοινής γνώμης και μάλιστα προς όφελος πολιτικών κομμάτων τα οποία επιθυμούν ή ήδη κατέχουν την εξουσία είναι η γνωστή και και μη εξαιρετέα μέθοδος της προπαγάνδας όπου τα ψευδή δίνουν και παίρνουν.

Ακόμα οι οι υπεύθυνοι- αρχισυντάκτες που έδωσαν το “πράσινο φως” για την δημοσιοποίηση αυτού του άρθρου θα πρέπει να διασταυρώνουν καλύτερα τις πηγές τους αφαιρώντας (ακόμα και αν αυτό είναι δύσκολο) γκεμπελικές πρακτικές λοιδωρίας και λάσπης.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δυστυχώς για πολλούς έχει δικαιωθεί σε τεράστιο ποσοστό των θέσεων που κατείχε προεκλογικά ακριβώς επειδή έχει την πνευματική δυνατότητα, την ευθιξία και την ηθική υποχρέωση απέναντι στους Έλληνες και στην Ελλάδα να πράττει με γνώμονα το συμφέρον τελευταίων…

…και και για αυτό ακριβώς το λόγο τόσο για προεκλογικές του θέσεις όσο και για μελλοντικές του επιδιώξεις έχει ξεκαθαρίσει, και μάλιστα από το Βήμα της Βουλής ότι οποιαδήποτε σημαντική απόφαση για το έθνος θα λαμβάνεται μέσω δημοψηφίσματος.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε την τρομερά αντιφατική σύγκριση που πραγματοποιεί το in.gr

Πώς γίνεται ένας άνθρωπος ο οποίος έχει επισημάνει πολλάκις την αναγκαιότητα του δημοψηφίσματος, το οποίο πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί την κορωνίδα και τη μετουσίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος να έχει την οποιαδήποτε συσχέτιση με ναζιστικό μόρφωμα το οποίο λειτουργεί μονομερώς και συγκεντρωτικά;

Απόδειξη του ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης λειτουργεί πράγματι με γνώμονα το συμφέρον του έθνους, είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πρόταση νόμου που επιθυμεί να καταθέσει στη Βουλή, έχει τεθεί σε ανοιχτή ψηφοφορία στην οποία μπορεί να συμμετέχει ο καθένας και να πει την γνώμη του για το αν αυτή η πρόταση έχει την υποστήριξη του ελληνικού λαού για να προχωρήσει τελικά στη Βουλή!

Σας φαίνεται μήπως και αυτό αρκετά ναζιστικό στο in.gr;

Όπως ήταν φυσικό ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης δεν έμεινε άπραγος στη συγκεκριμένη επίθεση απαντώντας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter τα εξής:

Η βλακεία είναι ανίκητη, η βρώμικη προπαγάνδα οχι! Οι άνθρωποι που τα αφεντικά τους έχουν τα χρήματα τους στην Ελβετία και παριστάνουν τους δημοσιογράφους δεν ξέρουν ότι στην Ελβετία “φερουν” οπλα οι πολίτες-οπλιτες; Δεν πειραζει η Ελληνική Λύση θα το πράξει.

και πρόσθεσε:

Τέλος, και προς επίρρωση των παραπάνω θέσεων οφείλουμε να ενημερώσουμε πως κράτη όπως του Ισραήλ και της Ελβετίας έχουν νομιμοποιήσει το δικαίωμα της οπλοκατοχής με συγκεκριμένα κριτήρια και μάλιστα καθόλου ναζιστικά!

Ισραήλ

Ο καθένας δικαιούται όπλο,ειδικά αν έχει πάει στρατό. Μοναδικό κριτήριο να μιλάει εβραϊκά! Να έχει πάει στρατό! Και παίρνει άδεια με απλές διαδικασίες!

Δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης στο Ισραήλ

Ελβετία

Οι πολίτες της Ελβετίας θα προσήλθαν στις κάλπες και μέσω δημοψηφίσματος αποφάσισαν για την αυστηροποίηση της νομοθεσίας για την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία τον Μάϊο του 2019.

Είναι υποχρεωτικό για την Ελβετία, όπως και για όλα τα κράτη μέλη που υπάγονται στην Συνθήκη του Σένγκεν.

-Στο μέλλον όλα τα εξαρτήματα όπλων θα πρέπει να είναι καταχωρημένα. Με αυτό τον τρόπο η αστυνομία θέλει να χτυπήσει το παρεμπόριο.

-Τότε, οι Ελβετοί θα μπορούν να αγοράζουν μόνο ημιαυτόματα με άδεια.

-Όσοι ανήκουν σε κυνηγετικά κλαμπ πρέπει να μπορούν να αποδείξουν ότι είναι μέλη.

-Οι κάτοχοι όπλων πρέπει να είναι καταχωρημένοι και να μπορούν να αποδείξουν ότι τα όπλα τους φυλάσσονται σε ασφαλές μέρος.

Μήπως είναι και οι Ελβετοί ναζιστές;

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares