Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023

Αγόρασε 18 χιλιάδες μπλουζάκια που έγραφαν «Αγγλία πρωταθλήτρια Κόσμου»

 Αγόρασε 18 χιλιάδες μπλουζάκια που έγραφαν «Αγγλία πρωταθλήτρια Κόσμου»

Μια αγγλική εταιρεία αγόρασε 18.000 μπλουζάκια που έγραφαν πως η Αγγλία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2022 και τώρα δεν ξέρει τι να τα κάνει.


Στην Αγγλία, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές, έχουν τον δικό τους τρόπο σκέψης. Ο οποίος πάντα τούς οδηγεί στο ίδιο συμπέρασμα: «Είμαστε οι καλύτεροι και θα νικήσουμε».

Κάτι, βέβαια, που δεν έχει αποδειχθεί ποτέ, αλλά αυτό δεν τους πτοεί. Και αφού δεν τους πτοεί, χάνουν και λεφτά. Όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει με την εταιρεία Wholesale Clearance UK, η οποία αγόρασε 18.000 μπλουζάκια που έγραφαν «Αγγλία πρωταθλήτρια Κόσμου 2022».

 

Ήταν τέτοια η σιγουριά για την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, η οποία τελικά αποκλείστηκε στους «8» από τη Γαλλία, που η εταιρεία είχε αποφασίσει ότι θα πουλήσει με περισσότερα από 30 ευρώ το κάθε μπλουζάκι, αλλά τελικά το πράγμα στράβωσε και… έμεινε με τα μπλουζάκια στο χέρι.

Και αφού δεν ξέρει τι να τα κάνει πλέον, ο διευθυντής της, Καρλ Μπάξτερ, ζητάει από τους Άγγλους να τα αγοράσουν έστω και σε πολύ χαμηλή τιμή ως ανάμνηση για την καλή ομάδα που παρουσίασε η Αγγλία…

«Εντυπωσιάστηκα με την εμφάνιση της Αγγλίας στο Κατάρ και ήμουν σίγουρος πως θα κατακτούσαμε το τουρνουά. Όταν με προσέγγισε ένας προμηθευτής για να μου πουλήσει τα μπλουζάκια, απλά δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Αλλά τώρα ξέμεινα με 18.000 t-shirts που λένε ότι κερδίσαμε και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Θα ήθελα οι οπαδοί να αγοράσουν ένα από αυτά, να το κρατήσουν έστω ως ενθύμιο για το πόσο καλά έπαιξε η ομάδα μας σε αυτό το τουρνουά. Μπορεί να μην το κατέκτησαν, αλλά παραμένουν νικητές στα μάτια μου», είπε σχετικά.

Πηγή: newbeast.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares