Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Αγωνία για τον Τάσο Μπουντούρη – Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο ο θρύλος της ιστιοπλοΐας…..

Ώρες αγωνίας για έναν θρύλο του ελληνικού αθλητισμού. Ο Τάσος Μπουντούρης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από τροχαίο που είχε χθες (20.01.2020) στην Παραλιακή.


Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο Τάσος Μπουντούρης συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Νίκος Γέμελος, προπονητής του Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Σπύρου Γιαννιώτη.

Όλα έγιναν στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας στην Παραλιακή, στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου στον Άλιμο. Υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες, ο Τάσος Μπουντούρης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Νίκου Γέμελου, στο οποίο βρισκόταν ο ίδιος, η σύζυγος του και το παιδί τους, όπως περιέγραψε στο newsit.gr ο γνωστός προπονητής.

Ο Τάσος Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Metropolitan, όπου ο θρυλικός Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Νίκος Γέμελος μίλησε σοκαρισμένος στο newsit.gr, εκφράζοντας την ελπίδα η περιπέτεια του Τάσου Μπουντούρη να τελειώσει άμεσα και αίσια για τον σπουδαίο Ολυμπιονίκη.

 

newsit

Shares