Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αγωνία για την 26χρονη σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου

Η 26χρονη σοπράνο είχε ταξιδέψει στην Αθήνα μαζί με την τυφλή γάτα της λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και επέστρεφε με το μοιραίο τρένο στη Θεσσαλονίκη. Είναι στους αγνοούμενους στα Τέμπη.

Συνεχίζεται η αγωνία για την 26χρονη σοπράνο και ηθοποιό Ελισάβετ Χατζηβασιλείου που ήταν μια από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Η 26χρονη σοπράνο είχε ταξιδέψει στην Αθήνα μαζί με την τυφλή γάτα της λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και επέστρεφε με το μοιραίο τρένο στη Θεσσαλονίκη.

Η οικογένειά της και οι φίλοι της νεαρής σοπράνο ελπίζουν σε ένα θαύμα: Να βρεθεί η Ελισάβετ που αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης στην τραγωδία στα Τέμπη.

Η φίλη της ηθοποιού, Αλεξία Κούβελα, με αναρτήσεις της στα social media ψάχνει έστω και μία πληροφορία για να βρεθεί η Ελισάβετ.

Μιλώντας, στο δελτίο του Ant1, η Αλεξία Κούβελα έκανε δημόσια έκκληση για να βρεθεί η φίλη της. «Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ καλόψυχο και γλυκό πραγματικά, πάντα με ένα χαμόγελο, με τον καλό τον λόγο. Είναι σοπράνο, απολαμβάνει τη ζωή, της αρέσει η τέχνη, πηγαίνει συχνά σε εκθέσεις. Πηγαινοερχόταν συχνά Αθήνα – Θεσσαλονίκη, έχει κατοικία και στις δύο πόλεις και ενασχολήσεις».

 

newsbomb.gr

Shares