Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αγωγή Τσίπρα σε Παπαχρήστο και Κουρτάκη για την βίλα του 1 εκατ. ευρώ

Επιδόθηκαν το πρωί της Τρίτης δύο αγωγές του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα κατά και των δημοσιογράφων Γ. Παπαχρήστου και Ιω. Κουρτάκη.


Όπως αναφέρουν πηγές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αν και οι εναγόμενοι κλήθηκαν με εξώδικο που τους επιδόθηκε να ανακαλέσουν τα όσα έγραψαν σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με εξοχική κατοικία που ο τελευταίος μισθώνει στο Σούνιο, αρνήθηκαν να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχωρεί λοιπόν στο επόμενο στάδιο που έχει ως αποτέλεσμα την άσκηση των δύο αγωγών με αίτημα ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ, για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης από την παράνομη προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψης του.

Θυμίζουμε ότι με το εξώδικο του ο Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη ζητώντας να του επιδικάσει ποσό αντίστοιχου ύψους με αυτό που ανάφεραν οι δύο δημοσιογράφοι ότι στοίχισε η ανακαίνιση της ενοικιαζόμενης κατοικίας. Ποσό το οποίο θα αποδοθεί στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζόμενων στον χώρο της ενημέρωσης.

 

newsbomb.gr

 

Shares