Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Αγνοείται 44χρονος από το Γάζι

Η ΕΛΑΣ ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, η οποία με 2 οχήματα, 7 άντρες, έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και drones αναζητούν τον 44χρονο


Άφαντος ο 44χρονος από το Γάζι που αγνοείται από την Πέμπτη με την αγωνία των συγγενών του να αυξάνεται κατακόρυφα καθώς οι μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας, του λιμενικού, της ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντικών ομάδων είναι άκαρπες.

Τα μέλη της οικογένειας του παρακαλούν οποιοσδήποτε γνωρίζει ή αντιλήφθηκε κάτι να επικοινωνήσει άμεσα είτε με το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου Μαλεβιζίου. Ο 44χρονος άνδρας σύμφωνα με την οικογένειά του είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η αστυνομία αμέσως μετά το τροχαίο πήγε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και εξετάστηκε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό και αναχώρησε. Ωστόσο ο ίδιος συνέχιζε να μην είναι καλά, μάλιστα όπως αναφέρουν δικοί του άνθρωποι βρισκόταν σε σύγχυση με αποτέλεσμα να επισκεφτεί ξανά το νοσοκομείο, αυτή τη φορά το ΠΑΓΝΗ, λόγω αλλαγής της εφημερίας. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές δεν τον κράτησαν στο νοσοκομείο λέγοντας του ότι «βρισκόταν σε κρίση πανικού εξαιτίας του τροχαίου» .

Το ίδιο βράδυ της Πέμπτης ο 44χρονος συνέχιζε να μην αισθάνεται καλά, η μητέρα του θέλοντας να τον βοηθήσει τον παρότρυνε να πάνε μαζί σε γιατρό να τον εξετάσει. Ωστόσο ο ίδιος έφυγε ξαφνικά από το σπίτι μόνος χωρίς να πει που θα πάει και έκτοτε αγνοείται. Σύμφωνα με τους συγγενείς του ο 44χρονος δεν έχει βρεθεί ποτέ στο παρελθόν σε παρόμοια κατάσταση. Η αστυνομία και η οικογένεια επικοινώνησαν με όλους τους φίλους και τους γνωστούς του 44χρονου μήπως υπάρχει κάποιο δεδομένο που να μαρτυρά την παρουσία του ωστόσο μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει δει, μιλήσει ή έχει ακούσει κάτι για τον 44χρονο που αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares