Τετάρτη , 29 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν θυμάμαι τι έγινε, την αγαπώ» λέει ο γυναικοκτόνος

Στον ισχυρισμό ότι δεν θυμάται την στιγμή που επιτέθηκε με μαχαίρι στην Κυριακή Γρίβα και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, επιμένει ο 39χρονος γυναικοκτόνος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε η μεταγωγή του δράστη από το Τζάνειο, όπου νοσηλευόταν μετά την απόπειρα δολοφονίας, στις φυλακές Κορυδαλλού, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδεία ανδρών της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο 39χρονος κρατείται σε ειδικό χώρο στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου υπάρχει κάμερα, ενώ η τουαλέτα είναι κλειδωμένη για λόγους ασφαλείας και θα του την ανοίγουν οι φύλακες.

Ο δράστης, μιλώντας σε ψυχιάτρους στον Κορυδαλλό, φέρεται να υποστήριξε πως «δεν θυμάμαι την στιγμή της επίθεσης», ενώ φέρεται να πρόσθεσε και ότι… «εγώ πάντως την Κυριακή την αγαπώ».

Οι γιατροί που εξέτασαν τον 39χρονο δήλωσαν πως βρίσκεται σε σύγχυση και δεν αντιλαμβάνεται τις πράξεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως ότι διέπραξε την απόπειρα αυτοκτονίας εντός των φυλακών.

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε ειδικό δωμάτιο, και ήταν δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του καθώς δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς, ενώ τον παρακολουθούσαν τέσσερις φρουροί.

ieidiseis

Shares