Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022

Αγανάκτηση στις ΗΠΑ με τις απαιτήσεις Ζελένσκι- Τον “στόλισαν” στο FOX NEWS-Δείτε βίντεο

Οι ΗΠΑ έχουν τις δικές τους κρίσιμες ανάγκες στις οποίες μπορούν να ξοδέψουν δισεκατομμύρια δολάρια αντί να τα στείλουν στο Κίεβο, υποστήριξε ο παρουσιαστής του Fox News

Η «χριστουγεννιάτικη λίστα» της Ουκρανίας με αιτήματα για περισσότερη βοήθεια από τις ΗΠΑ θα πρέπει να απορριφθεί από το Κογκρέσο, είπε ο δημοφιλής συντηρητικός τηλεοπτικός παρουσιαστής Τάκερ Κάρλσον, καθώς επέκρινε τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Ζελένσκι για το τελευταίο του αίτημα δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων για να διατηρήσει την κυβέρνησή του όρθια.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του την Πέμπτη στο Fox News, ο κορυφαίος σχολιαστής απέρριψε τον Ουκρανό πρόεδρο ως «διασημότητα-δικτάτορα του πιο διεφθαρμένου έθνους στην Ευρώπη».

“Τι; Κάποιος ξένος με μπλουζάκι που απαιτεί χρήματα για τις «κρίσιμες οικονομικές του ανάγκες»; Έχουμε και εμείς κρίσιμες οικονομικές ανάγκες φίλε. Ποιος είσαι, τρολ; Φύγε!” είπε ο Carlson, ανταποκρινόμενος στο αίτημα. Ρώτησε την ηγεσία των ΗΠΑ εάν ο Ουκρανός πρόεδρος είχε αξίωση για το δημόσιο ταμείο του έθνους.

Αντί να χρηματοδοτήσουν τη σύγκρουση, η AOC και άλλοι αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί θα έπρεπε να είχαν εργαστεί για να «σπάσουν το ξόρκι της ύπνωσης που βρίσκεται κάτω από το Κογκρέσο των ΗΠΑ» και να σταματήσουν την υπογραφή της στη «χριστουγεννιάτικη λίστα» του Zelensky, σημείωσε ο Carlson.

Κι όμως με εντολή Μπάιντεν συνεχίζουν οι ΗΠΑ να φυλλοροούν, τόσο οικονομικά, όσο και εξοπλιστικά, για τα μάτια του Ζελένσκι!!!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares