Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022

Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ 48χρονος που συνομιλούσε με την ανήλικη

48χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης


Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία βραδινές ώρες χθες (1-11-2022), 48χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω ανέφερε ότι συνομίλησε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο ανωτέρω ημεδαπός, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

 

Ενας 48χρονος προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 48χρονος φέρεται να συνομιλούσε μέσω της εφαρμογής Blindchat με την ανήλικη.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία βραδινές ώρες χθες (1-11-2022), 48χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω ανέφερε ότι συνομίλησε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση

Ο ανωτέρω ημεδαπός, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Πηγή: pentapostagma.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares