Τρίτη , 11 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

Αυτός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! Αυτός μπορεί να ΣΩΣΕΙ την Ελλάδα…(ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! Αυτός μπορεί να ΣΩΣΕΙ την Ελλάδα...(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν επιζητά δικαίωση! Ενδιαφέρεται μόνο για την Ελλάδα και τους Έλληνες…

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος είναι αναντίρρητα από τους πολιτικούς που δημιουργούν έντονα συναισθήματα τόσο στην κοινωνία όσο και στον πολιτικό κόσμο.

Πολλοί ήταν αυτοί που λοιδορούσαν τις θέσεις του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης σε σχέση με το μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ,είναι ο μοναδικός πολιτικός ο οποίος διαμηνύει ήδη από τον Ιανουάριο του 2011, τη φροντίδα που πρέπει να δείξει η Ελλάδα στο θέμα των συνόρων της. Ήδη από τότε, ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης είχε εκφράσει με πυγμή τους προβληματισμούς του για τη συνοριακή φύλαξη στον Έβρο και δικαιώνεται 9 χρόνια μετά όπου η Ελλάδα βρίσκεται στο απόγειο της κλιμάκωσης της σχέσης της με την όμορη Τουρκία!

Τα έλεγε τότε, συνεχίζει με σθένος να τα λέει και τώρα, προτείνει σοβαρές λύσεις θωράκισης της χώρας απέναντι στον υβριδικό πόλεμο που έχει κηρύξει η Τουρκία στην Ελλάδα και παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα κυβερνώντες και μη, οι οποίοι αρνούνται πεισματικά να κοιτάξουν την αλήθεια κατάματα.

Δείτε το βίντεο που δικαιώνει Κυριάκο Βελόπουλο.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares