Κυριακή , 7 Μαρτίου 2021
Τελευταία Νέα

Αυτός είναι ο Πακιστάνος που αποπειράθηκε να βιάσει το 5χρονο κοριτσάκι στη σχολή ιππασίας

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αστυνομικές αρχές φωτογραφίες του 20χρονου Πακιστανού ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει ένα 5χρονο κοριτσάκι σε σχολή ιππασίας στο Κορωπί. Πρόκειται για τον A. IHT., ο οποίος γεννήθηκε στις 16-1-2001 στο Πακιστάν.

Ο 20χρονος που προφυλακίστηκε, είχε ξεμοναχιάσει το μικρό κοριτσάκι, στη σχολή ιππασίας στο Κορωπί όπου εργάζονταν και προσπάθησε να ασελγήσει εις βάρος του.

Η 5χρονη που κατάφερε να ξεφύγει πήγε αμέσως στη μητέρα της και της εξιστόρησε όλα όσα έγιναν. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και πέρασαν χειροπέδες στον νεαρό Πακιστανό, ο οποίος δεν αρνήθηκε τις πράξεις του. Οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή και μετά την απολογία του οδηγήθηκε στις φυλακές.

Σήμερα (20.01.2021) δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 20χρονου από το Πακιστάν

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares