Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Αυτοκτόνησε 20χρονος ποδοσφαιριστής επειδή δεν τον υπολόγιζε η ομάδα του-ΦΩΤΟ

Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα του

Να κόψει το νήμα της ζωής του αποφάσισε ένας 20χρονος ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή, όταν ενημερώθηκε πως η ομάδα του δεν τον υπολογίζει. Ο Σαμουέλ Ρεμπόγιο δεν άντεξε την απόρριψη της Ατλέτικο Αλντοσίβι και αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής.

Το αγόρι αγωνιζόταν ως κεντρικός χαφ στην τέταρτη κατηγορία του συλλόγου στη Μαρ ντελ Πλάτα, από την οποία αποκτήθηκε φέτος. Ωστόσο θεωρήθηκε αρκετά μεγάλος για να υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και να μπει στην πρώτη ομάδα και έτσι η «Club Atlético Aldosivi» του ανακοίνωσε πως θα τον αφήσει ελεύθερο, με τον 20χρονο να αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον θάνατο του άτυχου ποδοσφαιριστή, με τις ομάδες της Αργεντινής να στέλνουν τα δικά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του, ενώ συγκλονίζει και το μήνυμα του πατέρα του.

«Άφησες πίσω σου έναν πόνο που δεν θα επουλωθεί ποτέ. Παρακαλώ μόνο τον Θεό και την Παναγία να μου δώσουν τη δύναμη να συνεχίσω σε αυτόν τον εφιάλτη. Θα προσεύχομαι, για την αιώνια ανάπαυσή σου γιε μου».

pronews.gr
Shares