Πέμπτη , 7 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Αυτό… ΠΡΟΔΩΣΕ τον Αλέξη Τσίπρα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ είδηση… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε χθες, μετά από πολύ καιρί, την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Open και τη δημοσιογράφο Έλλη Στάη.

Εκτός από τα όσα είπε, αρκετή συζήτηση έγινε για το ότι ο κ. Τσίπρας κοιτούσε συνεχώς κάτω δεξιά αντί για αριστερά, με πολλούς να μιλάνε για μία εξαιρετικά αντιτηλεοπτική εικόνα του πρωθυπουργού.

Τι λέει η ψυχολογία για τις κινήσεις αυτές του Α. Τσίπρα; Σύμφωνα με τον Mark Bouton, πρώην πράκτορα του FBI, αυτή η στάση δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός λέει ψέματα.

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο του “How to Spot Lies Like the FBI”, αναφέρει πώς μπορούν να ανιχνευθούν εκείνες οι ενδείξεις οι οποίες σηματοδοτούν το ψεύδος το να κοιτάει κάποιος δεξιά όταν μιλάει, δείχνει ότι λέει ψέματα.

Συγκεκριμένα αναφέρει «αν ρωτήσετε ένα άτομο τι άκουσε, τα μάτια του θα μετατοπιστούν προς το αριστερό αυτί για να ανακαλέσει τον ήχο που άκουσε, αλλά αν τα μάτια μετατοπιστούν προς τη δεξιά μεριά του, τότε είναι έτοιμος για ψέμα» και προσθέτει με νόημα ότι τα μάτια του θα μετατοπιστούν προς τα κάτω και δεξιά, αν πρόκειται να πει ψέματα για μία αίσθηση που πρέπει να ανακαλέσει από τη μνήμη του.

Δείτε τις φωτογραφίες από διαφορετικά χρονικά σημεία της συνέντευξης που επιβεβαιώνουν τα όσα αναφέρει ο πρώην πράκτορας του FBI:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares