Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το πρώτο “μπαμ” του Μαρινάκη! Μία ανάσα από τις υπογραφές – “Πέφτει” το Καραϊσκάκη…

Ο Κώστας Φορτούνης είναι αδιαμφισβήτητα ο ηγέτης του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί σταθερά πολύ καλές εμφανίσεις και πλέον φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους «ερυθρόλευκους». Γι’ αυτό, άλλωστε, το όνομα του παίζει εδώ και καιρό στα ρεπορτάζ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Ειδικότερα η Φενερμπαχτσέ δείχνει πολύ «θερμή» για την περίπτωση του, θεωρώντας ότι μπορεί να βοηθήσει αισθητά τη μεσαία γραμμή της.

Βέβαια, στις τάξεις των Πειραιωτών θέλουν να κρατήσουν τον αρχηγό τους στην ομάδα όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που έχουν αρνηθεί τις προτάσεις της τουρκικής ομάδας. Στον Ολυμπιακό, μάλιστα, εδώ και καιρό έχουν βάλει «πλώρη» για ανανεώσουν και το συμβόλαιο του Φορτούνη, που λήγει το καλοκαίρι του 2020. Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Γαύρος», οι δύο πλευρές όχι απλά συζητούν για την ανανέωση της συμφωνίας του, αλλά βρίσκονται και πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία.

Δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία, δεν ξετρελάθηκε με την Τουρκία ο Φορτούνης

Το κλίμα στις συναντήσεις τους ήταν εξαιρετικό και δύσκολα μπορεί να χαλάσει το deal. Το μόνο που απομένει πλέον είναι το δεύτερο ραντεβού τους, στο οποίο θα συμμετάσχει ο ίδιος ο παίκτης, ο ατζέντης του πιθανότατα και η διοίκηση του Ολυμπαικού. Σε αυτό, ουσιαστικά, θα θελήσουν άπαντες να ολοκληρωθεί θετικά η ιστορία της παραμονής του διεθνούς άσου στον Πειραιά. Δηλαδή, ακόμη και να πέσουν οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο. Εξάλλου, και ο ίδιος ο Φορτούνης, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν ξετρελάθηκε με την προοπτική της Τουρκίας.

Θυμίζουμε ότι η Φενερμπαχτσέ είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο. Μάλιστα, τα Μέσα από τη γειτονική χώρα έκαναν λόγο για ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νταμιέν Κομολί στην Αθήνα, προκειμένου να μιλήσει με τον παίκτη. Η πρόταση που φέρεται να του έκανε η τουρκική ομάδα ήταν αρκετά δελεαστική. Κι αυτό γιατί οι «αετοί» προσέφεραν στον 26χρονο άσο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με αμοιβή περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.

Βέβαια, ακόμα κι αν η τουρκική ομάδα συμφωνούσε με τον Φορτούνη, θα έπρεπε να τα βρει και με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» κατά το παρελθόν είχαν απορρίψει την πρόταση ύψους 7-8 εκατομμυρίων ευρώ, που τους είχε κατατεθεί. Δεν «καίγονται» να παραχωρήσουν τον παίκτη, εκτός αν έρθει κάποια εξωπραγματική πρόταση. Ωστόσο, στις τάξεις της Φενέρ δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τα χρήματα που ζητάνε οι Πειραιώτες.

 

pagenews

Shares