Δευτέρα , 30 Νοεμβρίου 2020

Αυτό είναι το SpearUAV Ninox – Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει οργανική και άμεση τακτική υπεροχή ISTAR για στρατηγικές, τακτικές & μικροτακτικές αποστολές…(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το  SpearUAV Ninox - Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει οργανική και άμεση τακτική υπεροχή ISTAR για στρατηγικές, τακτικές & μικροτακτικές αποστολές...(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το σύστημα SpearUAV Ninox Encapsulated Drone έχει άμεσες δυνατότητες ISTAR…

Η SpearUAV αποκάλυψε την οικογένεια Ninox με ενθυλακωμένα drone. Άμεσα εγκαινιασμένα και λειτουργικά διαισθητικά, τα drones παρέχουν δυνατότητες ευφυΐας κατά παραγγελία και εν κινήσει που δημιουργούν νέες διαστάσεις στο πεδίο της μάχης.

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά drone με παρόμοιες δυνατότητες, το Ninox προσφέρει τόσο λειτουργική προσιτότητα όσο και ευελιξία: τα drone μπορούν να εκτοξευτούν χειροκίνητα ή από εκτοξευτή χειροβομβίδων από μεμονωμένους στρατιώτες, από σταθερή ή κινητή πλατφόρμα εδάφους ή από εναέριο ή θαλάσσιο σύστημα. Ανθεκτικό και κατασκευασμένο για να αντέχει σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες και δονήσεις, το Ninox διατίθεται σε μια σειρά μεγεθών drone και κάψουλας και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών.

Χωρίς να απαιτείται ανάπτυξη, το σύστημα Ninox περιλαμβάνει ένα drone, που εκτοξεύεται με υψηλή ταχύτητα από το όπλο, το οποίο στη συνέχεια ξετυλίγεται αμέσως και σταθεροποιείται στον αέρα χωρίς παρέμβαση του χειριστή. Υπάρχουν επί του παρόντος τρεις λύσεις στην οικογένεια Ninox: Ninox 40, Ninox 66 και Ninox 103.

Αυτό είναι το  SpearUAV Ninox - Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει οργανική και άμεση τακτική υπεροχή ISTAR για στρατηγικές, τακτικές & μικροτακτικές αποστολές...(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ninox 40

Ειδικά σχεδιασμένο για λειτουργία ενός χρήστη, αυτό το σύστημα μικρο-τακτικής drone διαθέτει ενσωματωμένο drone και μονάδα ελέγχου. Ζυγίζει κάτω από 250g – εντός κανονιστικών περιορισμών – είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να ενσωματωθεί στο γιλέκο του στρατιώτη και να μεταφερθεί στο άτομο κατά τη διάρκεια της μάχης. Το Ninox 40 έχει χωρητικότητα πτήσης έως και 40 λεπτά, εκτεταμένες δυνατότητες ISTAR, κάμερα ημέρας και νύχτας για βελτιωμένη επίγνωση κατάστασης, αυτόματη παρακολούθηση και μπορεί να ξεκινήσει εν κινήσει και από κάτω από το κάλυμμα.

Ninox 66

Έτοιμο για χρήση με το πάτημα ενός κουμπιού, αυτό το τακτικό σύστημα πολλαπλών drone έχει σχεδιαστεί για εκκίνηση από σταθερές και κινητές πλατφόρμες, όπως MBT, IFV και άλλα, ακόμη και εν κινήσει. Απλό στη χρήση, το Ninox 66 επιτρέπει στον χειριστή να κατευθύνει το ωφέλιμο φορτίο χωρίς να απαιτεί δεξιότητες πλοήγησης. Διαθέτει δυνατότητες όρασης, ματιών και υπολογιστών, αυτόματη παρακολούθηση στόχων, αλγόριθμους homing και άλλα. Με χρόνο πτήσης έως και 50 λεπτά και ικανό να μεταφέρει ωφέλιμα φορτία έως 700g σε ταχύτητες ανέμου έως και 20 κόμβους, αυτό το ανθεκτικό σύστημα μπορεί να αντέξει σε σκληρές καιρικές συνθήκες και συνθήκες μάχης.

Ninox 103

Με ένα ανθεκτικό σύνθετο πλαίσιο αέρος, το Ninox 103 είναι ένα υπερσύγχρονο ενσωματωμένο drone που έχει σχεδιαστεί για στρατηγικές-τακτικές χρήσεις και άμεση εκτόξευση με ωφέλιμα φορτία έως και 1,5 κιλά από πλατφόρμες αέρα, θάλασσας και ξηράς μεγάλης κλίμακας. Διαισθητικό και εύκολο στη χρήση, μπορεί να επιτύχει χρόνο πτήσης έως 60 λεπτά, σε ταχύτητες ανέμου έως και 20 κόμβους και διαθέτει τις πιο προηγμένες δυνατότητες, όπως αλγόριθμοι σμήνος, πλέγματος, όρασης υπολογιστή, παρακολούθησης στόχων και φιλοξενίας.

Αυτό είναι το  SpearUAV Ninox - Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει οργανική και άμεση τακτική υπεροχή ISTAR για στρατηγικές, τακτικές & μικροτακτικές αποστολές...(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα συστήματα Ninox αναπτύχθηκαν ως άμεση απόκριση στην ανάγκη στρατιωτικών δυνάμεων για άμεσες δυνατότητες νοημοσύνης», λέει ο Gadi Kuperman, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Spear. «Οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στον τελικό χρήστη τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την επίτευξη άμεσης τακτικής υπεροχής στο χαοτικό πεδίο της μάχης. Αυτή είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία που θα φέρει επανάσταση στο πεδίο της μάχης, επιτρέποντας στις δυνάμεις να χρησιμοποιούν drone ως στάνταρ κιτ. Είμαστε περήφανοι που οι λύσεις της εταιρείας μας βρίσκονται ήδη σε προχωρημένα στάδια αναθεώρησης από το Ισραήλ Υπουργείο Άμυνας ».

 

Πηγή: uasvision.com/ Δελτίο Τύπου

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares