Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αυτό είναι το οικόπεδο 9 στρεμμάτων στην Πάρο που αγόρασαν Καϊλή και Τζιόρτζι – Πόσο κόστισε

Έχει μπει κι αυτό στο μικροσκόπιο των αρχών


Η έρευνα για την Εύα Καϊλή και τα ποινικά αδικήματα της δωροληψίας από το Κατάρ, αλλά και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος έχει επεκταθεί πλέον και στην Ελλάδα.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έχει μπει και η αγορά ενός οικοπέδου στην Πάρου, έκτασης 9 στρεμμάτων, από την Εύα Καϊλή με τον σύντροφό της Φρατσέσκο Τζόρτζι.

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα parianostypos.gr, η αγορά του οικοπέδου πραγματοποιήθηκε από το ζευγάρι Τζόρτζι-Καϊλή πριν από 9 μήνες και σύμφωνα με τις περιγραφές από ανθρώπους του νησιού πρόκειται για ένα εξαιρετικά προνομιούχο αγροτεμάχιο έκτασης 9 στρεμμάτων σε πλαγιά της θέσης Βουνάλια στην περιοχή του Κώστου, με πανοραμική θέα προς τον κάμπο, το Υστέρνι και τη θάλασσα, με το νησί της Νάξου να φαίνεται στο βάθος.

Η Καϊλή και ο Τζόρτζι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αγόρασαν το οικόπεδο των 9 στρεμμάτων στην Πάρο, από έναν πωλητή από την Αθήνα, για 300.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως η αγορά του οικοπέδου δεν είχε γνωστή, καθώς πραγματοποιήθηκε μέσα στο 2022 και επομένως δεν έχει δηλωθεί ακόμα στο Πόθεν Εσχες της Εύας Καϊλή.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την πρόσφατη σύσταση real estate εταιρείας από Καϊλή και Τζιόρτζι αλλά και το ταξίδι τους, κατά πληροφορίες, στην Πάρο το καλοκαίρι, με σκοπό την ανάπτυξη του εν λόγω ακινήτου για την εμπορική του εκμετάλλευση, εγείρουν ερωτηματικά που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

Το αγόρασαν στο όνομά τους, λέει ο αριτέκτωνας-μηχανικός
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη μίλησε στην ΕΡΤ ο αρχιτέκτονας μηχανικός που ανέλαβε την αναθεώρηση της άδειας, Βαζαίος Πετρόπουλος και αναφέρθηκε στα κτίσματα που υπάρχουν μέσα στην έκταση των 9 στρεμμάτων, αλλά και πως σκόπευαν οι Τζόρτζι και Καϊλή να το μετατρέψουν.

«Από διώροφα σπίτια με υπόγειο και πισίνα θα γίνουν ισόγεια σπίτια με υπόγειο και πισίνα. Είχαμε κάνει τα σχέδια, έχουν κατατεθεί στην πολεοδομία αλλά η άδεια δεν έχει εκδοθεί». Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν μεσολαβούσε κάποια εταιρεία «στο όνομά της ήταν, και στο όνομα του συντρόφου της». Οπως ανέφερε ο κ. Πετρόπουλος οικοδομήσιμα είναι συνολικά 280 τετραγωνικά μέτρα από την έκταση και στόχος του ζευγαριού ήταν το οίκημα να μετατραπεί σε παραθεριστική κατοικία.«Είχαμε κάνει 3-4 συναντήσεις. Ήθελαν ένα σπίτι για εκείνους για να μένουν το καλοκαίρι που θα έρχονται, όλος ο σχεδιασμός γινόταν για να κάνει ένα σπίτι για την οικογένειά της. Πέσαμε από τα σύννεφα με την ιστορία αυτή, γιατί τουλάχιστον η Καϊλή ήταν πολύ καλή, μου έκανε εντύπωση ότι μία τέτοια γυναίκα να είναι μπλεγμένη σε τέτοια πράγματα».

 

in.gr

Shares