Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Αυτό είναι το ηχητικό μήνυμα που θα ακούγεται από τα περιπολικά μέχρι τις 4 Οκτωβρίου…

Στη δημοσιότητα έδωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας το ηχητικό μήνυμα που θα αναπαράγεται από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στην Αττική μέχρι και την 4 Οκτωβρίου…

Στην εφαρμογή νέου επιχειρησιακού σχεδίου προβαίνει η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να περιοριστούν οι συγκεντρώσεις και ο συνωστισμός, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και το ηχητικό μήνυμα που θα ακούγεται από τα περιπολικά έως τις 4 Οκτωβρίου στην ελληνική, αγγλική και αραβική γλώσσα.

Το ηχητικό ενημερώνει τους πολίτες ότι για την προστασία της δημόσιας υγείας δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις άνω των εννέα ατόμων σε πλατείες, πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους.

Επίσης, με βάση το επιχειρησιακό σχέδιο, θα αυξηθούν οι περιπολίες και θα δίνεται αμέσως εικόνα στα τοπικά αστυνομικά τμήματα αλλά και στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, για την κατάσταση που επικρατεί σε πλατείες και ανάλογα με την εικόνα, θα εφαρμόζεται και το επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο θα ξεκινά, με συστάσεις και αμέσως μετά με την επιβολή προστίμων.

Ακούστε το ηχητικό μήνυμα:

Το απίστευτο που συμβαίνει όμως με το ηχητικό της ελληνικής αστυνομίας είναι αναμφίβολα το γεγονός ότι αναπαράγεται σε τρεις γλώσσες! Στα ελληνικά για να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες στα Αγγλικά για να ενημερώσει την τουριστική κίνηση (όποια και αν αυτή υπάρχει) και τέλος στα αραβικά για να ενημερώσει τους παράνομους μετανάστες τους οποίους η ίδια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εκτός του ότι τους έχει μεταφέρει στην ενδοχώρα αδυνατεί να τους περιορίσει.

Και εξηγούμε:

Εκτός του ότι το κύμα των παράνομων μεταναστών το οποίο έχει κατακλύσει στις πλατείες της Αθήνας (βλ. πλατεία Ομονοίας) είναι αναντίρρητα μία υγειονομική βόμβα η οποία περιφέρεται με μηδενικά μέτρα προστασίας στο κέντρο της πρωτεύουσας και συνεπώς αποτελεί μία μόνιμη απειλή η οποία αν δεν περιοριστεί από την πηγή της και συνεχίζουν να μεταφέρονται στο κέντρο της Αθήνας, τότε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου lockdown δεν θα είναι πλέον ενδεχόμενο αλλά μία ζώσα πραγματικότητα η οποία σχεδόν μεθοδεύεται από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πού από την μία πλευρά θέλοντας να ενισχύσει το επικοινωνιακό της προφίλ μας ενημερώνει με περισσή ειλικρίνεια μέσω του Υπουργού Οικονομικών ότι η χώρα αντέχει δεύτερο lockdown, γεγονός που ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις πως δεν είναι βιώσιμο για την χώρα.

Τώρα όμως, το πρόβλημα αποτελεί ΠΑΡΕΛΘΟΝ καθώς το συγκεκριμένο ηχητικό θα βάλει τους πάντες στην θέση τους και τους πλανόδιους-γραφικούς παλιατζήδες να…. “σκάσουν” από την ζήλεια τους…

“Εδώ τα καλά πρόστιμα”…

με πληροφορίες από lykavitos.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares