Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το φοβερό τεθωρακισμένο που μπορεί να είναι επανδρωμένο και μη – Αυτά είναι τα απίστευτα χαρακτηριστικά

Η εταιρεία Soukos Defense παρουσιάζει το σύστημα Minotaur Armored Anti Drone, το πρωτότυπο τεθωρακισμένο με πολλαπλά αμυντικά χαρακτηριστικά και με την ιδιότητα να μετακινείται, είτε κατόπιν πρόσβασης ανθρώπου στο ίδιο, είτε ακόμα και μη επανδρωμένα!

Ο “Τεθωρακισμένος αντι-μη επανδρωμένος Μινώταυρος” είναι ένα από τα συγκλονιστικά και πρωτότυπα έργα που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, παρουσιάζοντας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μια αμυντική πρωτοβουλία που δεν έχει άνευ προηγουμένου.

Το συγκεκριμένο μπορεί να ελεγχθεί από άνθρωπο ή διαμέσου πληροφοριακών συστημάτων ως μη επανδρωμένο. Μπορεί να παρεμποδίσει τις επικοινωνίες και να “ψήσει” μη επανδρωμένα drones μέσω του συστήματος λέιζερ του. Το όχημα είναι επίσης βαμμένο με ειδική αντιθερμική επίστρωση!

Η παρακάτω εικόνα δείχνει, πως είναι ο εσωτερικός χώρος του πρωτότυπου οχήματος.

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εταιρεία δεν σταμάτησε μόνο στον Μινώταυρο, αλλά και αποκάλυψε το επόμενο εφεύρημα, εν ονόματι “Ποσειδώνας” (Poseidon). Έχει την ικανότητα να χωρέσει σε πολεμικό πλοίο και να καταρρίψει πλοία και μη επανδρωμένα ιπτάμενα αντικείμενα.

Εικόνα

 

Σύμφωνα με τους Aegeans Monitoring, τα δυο έργα ήταν υπό εξέλιξη και επιτήρησης κάτω από αυστηρή μυστικότητα και σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας. 

H εταιρεία έχει “αφήσει να νοηθεί” ότι και άλλα παρόμοια προγράμματα βρίσκονται σε ανάπτυξη.

 

Shares