Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Αυτοί θα φέρουν τη φωνή των Ελλήνων στη Βουλή: Οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ…

Σε μία κίνηση μεγάλης πολιτικής σημασίας, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και ο Κυριάκος Βελόπουλος παρουσιάζουν τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος για τις Εθνικές Εκλογές του Ιουλίου.

Ακολουθώντας την αγωνιστική πορεία του κόμματος, οι γυναίκες και άνδρες που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για την υπεράσπιση των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Με απόλυτη προσήλωση στο εθνικό συμφέρον και τη λαϊκή κυριαρχία , η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ζητά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων με γνώση της τεράστιας ευθύνης που αυτό σημαίνει.

Οι αρχικοί υποψήφιοι ήταν πάνω από 1000. Αδύνατον όλοι να είναι στην τελική επιλογή. Σκοπός της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ δεν είναι οι κοινοβουλευτικές καρέκλες. Είναι η σωτηρία της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό καμία πικρία δεν πρέπει να υπάρχει σε όσους, δεν μπήκαν τελικά στις λίστες. Η μάχη δεν τελειώνει στις 7 Ιουλίου. Τότε ξεκινά και ΟΛΟΙ πρέπει ενωμένοι, χωρίς πικρία ή χολή, να συστρατευτούμε.

Τέλος η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κι ο Πρόεδρός της Κ. Βελόπουλος είναι περήφανοι διότι κανένα πολιτικό ‘αδέσποτο’ δεν βρήκε στέγη στο κόμμα μας. Όλες κι όλοι οι υποψήφιοι είναι άνθρωποι αγνοί, παραγωγικοί με θέληση για δουλειά, ώστε η Ελλάδα να προοδεύσει. Ο Γίγαντας-Ελλάδα να σηκωθεί ξανά…

Η λίστα των υποψηφίων βουλευτών είναι η εξής:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares