Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η καλλονή ΚΛΑΙΕΙ με μαύρο δάκρυ για τον γάμο του Κικίλια! Πως η Τζένη τον «άρπαξε» μέσα απ΄ τα χέρια της! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ήταν Αύγουστος του 2015 όταν για μια και μοναδική μέχρι τότε φορά, φωτογραφικός φακός απαθανάτιζε τον περιζήτητο εργένη πολιτικό Βασίλη Κικίλια σε τρυφερές στιγμές με την τότε σύντροφό του.Τη νεαρή, πανέμορφη αθλήτρια Ιλεάννα (δεν μάθαμε ποτέ κάτι παραπάνω για εκείνη).

Ο πρώην Υπουργός της ΝΔ εντοπίστηκε τότε με την εντυπωσιακή συνοδό του σε νυχτερινή έξοδο και είναι αλήθεια πως το κορίτσι έκλεψε την παράσταση.

Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είχε βρει την εκλεκτή της καρδιάς του στο πρόσωπο αυτής της όμορφης γυναίκας. Εκείνες τις μέρες απόλαυσαν τις κοινές τους διακοπές στο Νησί των Ανέμων, το οποίο επισκέπτονταν συχνά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι χώριζε για να τα ξαναβρεί λίγους μήνες αργότερα με μια ρομαντική απόδραση στο Πορτοχέλι από όπου και η φωτογραφία που ακολουθεί.

Το ίδιο έργο με τη Μπαλατσινού δηλαδή. Μόνο που στη δεύτερη περίπτωση, η Τζένη δεν έφτασε μόνο στην πηγή αλλά ήπιε και νερό αφού παρά το χωρισμό, κατάφερε τελικά να τον οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας σε νατίθεση με την Ιλεάννα που δεν κατάφερε να γεφυρώσει τις διαφορές τους. Κι ας ήταν η αγαπημένη της μητέρας του…

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, η Ιλεάννα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς δεν είναι και πάρα πολύς ο καιρός που χώρισε με τον Κικίλια και δεν τον έχει ξεπεράσει. δεν φανταζόταν πως θα της τον έπαιρνε η Μπαλατσινού, μια γυναίκα κοντά στα 50 με τρία παιδιά… Εκείνος δε, εξαφάνισε και όλες τις φωτογραφίες της από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media!

Η Ιλεάννα διατηρούσε σχέση μεχρι και το 2017 με τον Βασίλη Κικίλια και μάλιστα ο ίδιος ας δήλωνε τρελά ερωτευμένος μαζί της!

Μάλιστα, είχε δηλώσει στο παρελθόν αποκλειστικά στο People περί γάμου: «Θα παντρευτώ και θα κάνω και πολύ όμορφα παιδιά. Βλέπω, όμως, ανθρώπους να παντρεύονται ελαφρά τη καρδία και με στενοχωρεί, γιατί χωρίζουν. Ο άντρας πρέπει να είναι χορτασμένος και να έχει κάνει πράγματα. Ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά μου, αλλά θέλω να διαλέξω το σωστό άνθρωπο που θα είναι δίπλα μου. Να με στηρίζει στα δύσκολα, να είναι εκεί στις χαρές μου, να δημιουργούμε μαζί».
patkiout.gr

Shares