Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η “σεισμική” ανατροπή στον Σασμό

Μία καλοστημένη παγίδα, ένας απροσδόκητος θάνατος, ένας αναμενόμενος και μία ξαφνική εξέλιξη με τον Μαθιό θα μας απασχολήσουν στον Σασμό.

Μη περιμένεις ανακωχή ούτε και Σασμό τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Βασικά μην περιμένεις ηρεμία στην σειρά του Alpha που επιστρέφει απο την Δευτέρα με νέα επεισόδια και με σκληρό ανταγωνισμό στην prime time ζώνη. Ήρωες μετακομίζουν, άλλοι εγκαταλείπουν τα εγκόσμια, κάποιοι δοκιμάζονται αλύπητα, κάποιοι βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά και ο Μαθιός μπαίνει στη φυλακή.

Δεν είναι όμως αυτό που φαντάζεσαι. Αλλά ο λόγος σίγουρα είναι και ο Στεφανής.

Μετακομίσεις και χωρισμοί
Την πρώτη μετακόμιση στον Σασμό την έχεις ήδη αντιληφθεί. Η Άννα εγκαταλείπει τον Παντελή και πηγαίνει στο σπίτι της Θοδώρας και του Λευτέρη. Τα λάθη που έκανε πληρώνονται σε αυτή την περίπτωση.

Την δεύτερη θα την ζήσουμε σε λίγο διάστημα, αλλά δεν θα ολοκληρωθεί. Ο Αντώνης παίρνει ξαφνική μετάθεση για την Αθήνα, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ένα τέχνασμα αυτό της Αιμιλίας για να τον απομακρύνει από την μυστική επιχείρηση του Λευτέρη και να του σώσει παράλληλα τη ζωή.

Η Μαρίνα αρχικά θα θελήσει να πάει μαζί του, αλλά μετά τον θάνατο του Σταύρου και την Αργυρώ σε δύσκολη κατάσταση, δεν θα θέλει να φύγει από την Κρήτη και να την αφήσει μόνη της με το παιδί.

Για τον θάνατο του Σταύρου σε έχουμε ήδη ενημερώσει, πως θα γίνει μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο. Για τον δεύτερο όμως θα σου πούμε τώρα.

Save the date: Στον νέο Σασμό ο Αστέρης δεν θα προλάβει να χαρεί τον έρωτα του με την Αργυρώ
Αφορά στην κυρία Ειρήνη την οποία θα δούμε να φεύγει από τη ζωή αφήνοντας όμως παρακαταθήκη στην Αργυρώ να είναι μαζί με τον Αστέρη.

Θα αργήσουμε να δούμε αυτό το στιγμιότυπο, για την ακρίβεια ημερολογιακά θα έχει ζεστάνει ο καιρός μέχρι να το δούμε. Αυτός ο θάνατος θα σημάνει την έναρξη μίας νέας εποχής για τις δύο οικογένειες και την αρχή του τέλους της δεύτερης σεζόν της σειράς.

Σασμός | Νέα επεισόδια Δευτέρα στις 21:00
Υπάρχει όμως και ένας ενδιάμεσος θάνατος, βασικά, ένας φόνος. Είναι ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών του Ευθύμη, ο οποίος και θα βάλει να σκοτώσουν τον συνεργάτη του, τον Πάνο.

Θα έχει προηγηθεί όμως ένα μεγάλο παρασκήνιο. Γιατί στα ξαφνικά και ενώ ο Μαθιός έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του «δεν είμαι ο πατέρας της Νάντιας, ο Στεφανής είναι» θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία περίεργη ιστορία.

Ο Ευθύμης θα του ζητήσει πίσω τα χρήματα που είχε δώσει κάποτε στον Στεφανή για να μην τα ζητήσει από την Βασιλική. Ο Μαθιός για καλή του τύχη θα μοιραστεί το πρόβλημα με τον Αστέρη.

Και λέμε για καλή του τύχη, γιατί θα έχει έναν μάρτυρα όταν ο Ευθύμης τον μπλέξει στην δολοφονία του Πάνου, με το περίστροφο του φόνου να βρίσκεται στο αυτοκίνητο του Μαθιού, ο οποίος και από ότι λένε οι πληροφορίες θα συλληφθεί.

Άτυχη για μία ακόμη φορά η Βασιλική, της οποίας τα βάσανα μετά τον γάμο μαζί του αντί να τελειώνουν, πολλαπλασιάζονται. Θα την γλιτώσει όμως ο Μαθιός, ή αυτό είναι μία αφορμή για να ανοίξει ξανά η υπόθεση του Στεφανή και εκείνος να βρεθεί κατηγορούμενος για ένα φόνο που πραγματικά έκανε;

 

queen.gr μέσω newsbomb.gr

Shares